Építs saját metróállomást, kocsit! – ajánlja a Budapesti Közlekedési ZRT. – az árverésen minden beszerezhető

Ha valakinek az a mániája, hogy a nappalijába a régi -új?- orosz metró-feelinget akarja becsempészni, annak aranybánya a BKV aktuális árverése. Lesz ott minden: vezetőfülke ajtó, rögzítőfék kerék, ülés-szett, vésznyitókar…. Kell ennél nagyobb boldogság? Azt, hogy a Tarlós-féle fakocka köztük van-e, nem lehet tudni!

Read more

„Dávid… egyre gázabb, amit csinálsz”! – Szétszedték a hozzászólók Vitézy Dávidot „magányosan buszozó” bejegyzéséért

Dávid… egyre gázabb, amit csinálsz. Évekig a hősöm voltál, egy fiatalember, aki szakmailag a topon van, felnéztem Rád. Most pedig úgy néz ki, hogy a politika bedarált, mert egyre nagyobb hülyeségeket írsz, amit még egy kezdő közlekedési szakember is meg tud cáfolni – írta egy Vitézy-követő péntek reggel, amikor meglátta, hogy a posztoló fotóját, amint teljesen egyedül utazik dologidőben a 21-es buszon.

Read more

A kormány beintett az érintetteknek, a főváros egyedülálló adatbázist hoz létre az oltások hatékonyságáról

Elöljáróban ne feledjük, mit nyilatkoztak ellenanyagszint-mérés ügyben a kormánymegszólalók, például Novák Katalin: „a kormány nem tervezi, hogy országos ellenanyag-mérési programot indít, mert bonyolult módszerről van szó, és aki kíváncsi rá, az megnézetheti, hogy védetté vált-e az oltások után.

Read more

Pin It on Pinterest