Bogdán László a jóság, a szeretet nagykövete volt – Emléktábla avatás Cserdiben

A Városi Kurír megalapításától kezdődően nagy szimpátiával szemlélte Bogdán László Cserdi roma polgármesterének munkáját, fórumot biztosítva  gondolatainak. Máig is döbbenten állunk a tény előtt, hogy Bogdán László, akinek az emlékére most tisztelői emléktáblát avattak Cserdiben, öngyilkos lett. Az eseményről kollégánk aki a polgármester egyik fontos barátja is volt küldött tudósítást.

Tovább

Bogdán László: “az én boldogságomhoz mások boldogsága is szükséges” – Emléktábla avatás Cserdiben!

2021. július 13.-án lesz egy éve, hogy Bogdán László távozott közülünk. Öröksége példaértékű, követésre méltó. Olyan magyar ember volt, aki mélyen hitt abban, hogy a cigányság kiemelhető a mai élethelyzetéből és idővel nem lesznek másodrendű állampolgárai Magyarországnak. Barátai és tisztelői, hamarosan emléktáblát avatnak tiszteletére.

Tovább

“Van-e, ki e nevet nem ismeri?” – Bogdán László emléktábla-avatás

2021. július 13.-án lesz egy éve, hogy Bogdán László sajnos korán távozott. Meggyőződésünk, hogy öröksége példaértékű, követésre méltó. Olyan magyar ember volt, aki mélyen hitt abban, hogy a cigányság kiemelhető a mai élethelyzetéből, és idővel nem lesznek másodrendű állampolgárai Magyarországnak. Barátai és tisztelői, hamarosan emléktáblát avatnak tiszteletére.

Tovább