Ennyire faék-egyszerű pénzt keresni, ha az ember Megafon-infuenszer

Az egész világon úgy van, hogy, ha valaki elvégzi az elvégezhető iskolákat és keményen dolgozik no és, ha a mázlifaktor is beleszól az ügybe, akkor megkereshető a megélhetéshez szükséges, naponta egyre gyarapodó kiadások fedezetéül szolgáló pénz. Mondom, mindenhol, kivéve Magyarországon. Nálunk szükséges még a „helyes” pártalap is…..

Igénytelenedünk, fiúk? – Akinek ilyen médiamunkásai vannak, annak minek ellenség?

Orbán Viktor Unióban való szereplésének dicsőítésére akart ráerősíteni az egyik Megafon-képzett médiamunkás közösségi oldalán, de valami félrecsúszott a fotóválasztásnál. Azt akarta bebizonyítani, hogy az európai politikusok kezüket-lábukat törik, hogy szót válthassanak a magyar miniszterelnökkel, de nevetség tárgyává tette „az eladásra szánt árut”.

Bohár Dániel összeszedte minden bátorságát -mert ehhez az kellett- és véleményt formált

Aki azt gondolja, hogy a hirtelen a semmiből előbújó Fidesz-celebek olyan átütő tehetségek, hogy ha leülnek a számítógépük elé, akkor csak úgy ömlik a fejükből a jobbnál jobb gondolat, amihez párosul a tartalmas, tanulással fűszerezett irdatlan tudásuk és tehetségük és ami kikerül a kezük közül, az mind külön-külön is egy gyöngyszem és népszerűségük határtalan, azok tévednek (lásd: Bohár).