Borkai-botrány újratöltve – Elitélték a az ikerlányokat

1,5 millió forintra ítélte a bíróság a Borkai-ügyben ismertté vált egyik fiatal hölgyet, aki együtt jachtozott a volt győri polgármesterrel. A vád három rendbeli, személyes adattal visszaélés volt. Ők készítették a jachton az emlékezetes, kiszivárgott több mint intim videókat.

Kiderült: Borkai csak “mellékszál volt” a botrányvideó-ügyben

A Borkai-ügyben váratlanul vádat emelt a Fővárosi Főügyészség, összesen hat ember ellen. A vádak szerint ők voltak azok, akik az egykori polgármesterről és barátairól kompromittáló, szexuális tartalmú felvételeket készítettek egy horvátországi jachtos kiruccanás alkalmával – foglalta össze a Blikk a fejleményeket.

A piros fejű tizedes, avagy látták piknikezni a házelnök urat, de nem ő volt, avagy mit üvöltenek a kőleók

Fodrozódnak a hullámok a Karamellában, Völner kartárs dugimilliói után sok más ügyet is be kell takarni. Megint üvöltöznek a kőleók a Lánchíd tövében, azt üvöltik, hogy ió, ció, korrupció. Rab László szŰrreál összefoglalója az 50-es hetünkről.

Czeglédy: “….meggyőződésem, hogy a Borkai és Rákosfalvy elleni akciót maga a Fidesz rendelte meg!”

A rendőrség meggyanúsította azzal, hogy ő áll az Ördög Ügyvédje nevű blog mögött. Czeglédy elmondta: büszke lenne rá, ha így lenne, de tagadta, hogy ő lenne az, akit keresnek. Mindeközben az Ördög Ügyvédje is azt írta a Facebookon, hogy rossz helyen keresgélnek a hatóságok.

Borkai-botrány újratöltve! – Eddig ismeretlen részletek derültek ki a Borkai-botrányról

Hogy elszaladt ez a másfél év és mennyi minden történt azóta! Most cikksorozat indult a HVG360-on a Borkai-botrány eddig nem ismert részleteiről. Az első részből megismerhetjük, hogyan kerültek a hajóra a „hoszteszek”, és hogy mi történt a bulit követő napokban.