Budapest nem tudja állni a Biodom-csontváz fűtését

Egy 2020-ban készített jelentés szerint még 16,4 milliárd forint szükséges a Biodom-projekt befejezéséhez. Boldog békeidőben, amikor az önkormányzatot nem sújtják különadók, és energiaszámlája nem nő 10, sőt 20-szorosára, akkor sem biztos, hogy lenne ennyi pénze. Azonban így, hogy a jelenlegi kalkulációk szerint a jövő évi villanyszámlánk önmagában nagyobb mint a teljes éves bevételünk, így aztán végképp nincs egy felesleges fityingünk sem a kormányzati projekt befejezésére – írta Karácsony Gergely, Budapest főpolgármestere közösségi oldalán.

Read more

Budapest Maraton: mintegy 20 ezer indulót várnak a futófesztiválra

Mintegy 20 ezer indulót – köztük mintegy kétezer külföldi vendéget – várnak az október második hétvégéjén sorra kerülő 37. Spar Budapest Maraton Futófesztiválra.

Read more

A Fidesz szerint Bősz Anettnek Érdről vissza kell költöznie Budapestre

Bősz Anettet választotta új, humán területekért felelős főpolgármester-helyettesnek a Fővárosi Közgyűlés szerdai rendkívüli ülésén.

Read more

Karácsony Gergely berágott -Momentum vs. DK

A mai példátlan balhéhoz amely lehetetlenné tette a fővárosi közgyűlés munkáját még csak hasonló sem történt eddig, hiszen az egy párt-osztatba tartozó azaz együttműködő pártok eddig mindig sóeresen rendezték egymással gondjaikat, még a közgyűlés előtt, ez ügyben jól működtek az úgynevezett füstös hátsószobák, egészen máig. A DK és a Momentum ezen a napon valami egészen új “együttműködést” mutatott, A két párt  összekapott a parlamentbe került Gy. Németh Erzsébet utódlásának jogán és ezért  meg sem jenetek a közgyűlésben ami így el maradt.

Read more

Ha már az igazságügyminiszter hegedülős focista, akkor Novák Katalinnak is kell valami emberközeli hobbi…

Novák Katalin Orbán Viktor és Varga Judit -no meg a skacok- és főként legalább egy fotós társaságában utazott Portóba, a Szociális Csúcsra. Mikor pakolta a bőröndjét, eszébe juthatott, hogy edzőcuccra biztosan szüksége lesz a megszokott kiskosztüm mellé, hiszen ép testben, ugye….

Read more

Pin It on Pinterest