Vona Gábor: azt hittem, hogy a Johnny Depp-ügynél nincs bulvárabb téma ma a világban, de úgy tűnik, hogy a Jobbik gondoskodott arról, hogy legyen!

Tragikomédiának tartja Vona Gábor volt Jobbik-elnök azt, ami egykori pártjában zajlik. A Második Reformkor Alapítvány alapítója a Spirit Fm Aktuál című műsorában úgy fogalmazott: „azt hittem, hogy a Johnny Depp-ügynél nincsen bulvárabb téma ma a világban, de úgy tűnik, hogy a Jobbik gondoskodott arról, hogy legyen”.

Read more

Karácsony Gergely berágott -Momentum vs. DK

A mai példátlan balhéhoz amely lehetetlenné tette a fővárosi közgyűlés munkáját még csak hasonló sem történt eddig, hiszen az egy párt-osztatba tartozó azaz együttműködő pártok eddig mindig sóeresen rendezték egymással gondjaikat, még a közgyűlés előtt, ez ügyben jól működtek az úgynevezett füstös hátsószobák, egészen máig. A DK és a Momentum ezen a napon valami egészen új „együttműködést” mutatott, A két párt  összekapott a parlamentbe került Gy. Németh Erzsébet utódlásának jogán és ezért  meg sem jenetek a közgyűlésben ami így el maradt.

Read more

Botrány! Nem robog a Lázár-TramTrain, egy szerelvényt Budapesten próbálnak megreparálni

Azt már korábban tapasztaltuk, hogy a több, mint 70 milliárd forintba került Hódmezővásárhelyt és Szegedet összekötő vasútvillamos üzembe helyezését sürgető Lázár János csak diadaljeneltéseket posztol. A fideszes honatya arról már elfelejtkezett szólni milyen problémák vannak, a népies nevén öszvérnek hívott TramTrainnel.

Read more

Pin It on Pinterest