BUÉK - Városi Kurír

Sorting by

×

BUÉK 2022! “Reszkess rekesz!” – Szilveszteri kabaré a Városi Kuríron 6. Hofi Géza

Ahogy azt már évek óta megszokhatták portálunk olvasói, az idei évben is igyeksznünk vidám, rekeszizmot próbáló kabaréval búcsúztatni az évet. Szilveszter napján este 6 és éjfél között minden órában friss retro kabaré összeállítással jelentkezünk. Nevessük együtt át magunkat 2022-be! VI. tétel: Hofi Géza.

Tovább

BUÉK 2022! “Reszkess rekesz!” – Szilveszteri kabaré a Városi Kuríron 5. Koltai Róbert kabaré

Ahogy azt már évek óta megszokhatták portálunk olvasói, az idei évben is igyeksznünk vidám, rekeszizmot próbáló kabaréval búcsúztatni az évet. Szilveszter napján este 6 és éjfél között minden órában friss retro kabaré összeállítással jelentkezünk. Nevessük együtt át magunkat 2022-be! V. tétel: Koltai Róbert.

Tovább

BUÉK 2022! “Reszkess rekesz!” – Szilveszteri kabaré a Városi Kuríron 4. Sándor György kabaré

Ahogy azt már évek óta megszokhatták portálunk olvasói, az idei évben is igyeksznünk vidám, rekeszizmot próbáló kabaréval búcsúztatni az évet. Szilveszter napján este 6 és éjfél között minden órában friss retro kabaré összeállítással jelentkezünk. Nevessük együtt át magunkat 2022-be! IV. tétel: Sándor György.

Tovább

BUÉK 2022! “Reszkess rekesz!” – Szilveszteri kabaré a Városi Kuríron1. Déri János kabaré

Ahogy azt már évek óta megszokhatták portálunk olvasói, az idei évben is igyeksznünk vidám, rekeszizmot próbáló kabaréval búcsúztatni az évet. Szilveszter napján este 6 és éjfél között minden órában friss retro kabaré összeállítással jelentkezünk. Nevessük együtt át magunkat 2022-be! I. tétel: Déri János.

Tovább