Lakat kerül az Antall József tudásközpontra – Megszégyenül az egykori miniszterelnök fia és a vezetést átszövő családja

Alighanem célegyenesbe ért a botrány, amely az Antall Péter és szűk családja által hitbizományként vezetett AJTK körül csapkod hónapok óta. A fő probléma -ahogy azt mi is megírtuk- a vezetés parttalan urizálása, méghozzá közpénzből.

Tovább

Egy józsefvárosi cégtemetőbe csapódott a magyar Sólyom légitársaság!

Nyolc éve sokan drukkoltak a Sólyom légitársaságnak, de a nagy álmok nem váltak valóra, most pedig egy józsefvárosi cégtemetőbe költöztek. Azért már a kezdeteknél is érezhető volt, hogy leginkább egy túlfújt lufira hasonlít a történet, de hittünk benne mert hinni akartunk.

Tovább

Párhuzam a bukóban lévő Netanjahu és a (ki tudja) Orbán között

A nagy keleti körúton lévő magyar külügyminiszter szerencsés esetben (pl. kedden) talán még hivatalában találja az izraeli miniszterelnököt, ugyanis a hétvégén igencsak megnőtt annak az esélye, hogy az Izraelt 12 éve kormányzó, Orbán-szerűen jobboldali Benjamin Netanjahu kipenderül a kormányrúd mögül, akár egyenesen a bírósági fogdába.

Tovább

Török Gábor: Orbán Viktor nélkül nincs Fidesz

Török Gábor politológus, egy interjújában többek között arról beszélt, hogy amit most látunk, jelentős fordulat lehet a magyar politikában, vége lehet a centrális erőtérnek, feltéve, hogy az önkormányzati, majd akár a parlamenti választáson is a választási rendszernek megfelelően indít közösen támogatott jelölteket az ellenzék.

Tovább