Református egyház képviselője: Soros György ármányos ténykedése akadályozta, hogy az iskolák újranyitásakor a gyerekek egy része visszamenjen az intézményekbe

A református egyház, vagy pár túlbuzgó képviselője feladatának érzi, -vagy éreztetik velük!- hogy beszálljon a regnáló kormány kampányába és véres szájjal Sorosozzon, civilszervezetezzen és belevegye a gyerek-témát is, ami köztudottan érzékenyen érinti a politikára magasról tevék nagy részét is? Mi jön még, a szószékről fentiekkel szemben “igét hirdető” papok? 

Tovább

A hungarikum hungarikuma: aki anonimitást akar, lépjen be a 499.999 forintot adományozó mecénások közé!

Ahogy arról beszámoltunk, kormányunk úgy akart újabb cokit bevinni a civilszervezeteknek és az őket támogatóknak, hogy előbbieknek minden pénzadományról rögvest részletes tájékoztatást kelljen küldeni a Nagytesónak. A felzúdulás visszakozásra kényszerítette az agyament “mindent tudni akarok”-tervet, de ettől a szándék nem változott: nehogy már eluralkodjon a civilek pénzelése!

Tovább

Hadházy: ismét egy olyan rendeletet hozott a kormány, amit nem szabad betartani

Ahogy arról beszámoltunk, az Orbán-kormány újra elővette a civilszervezetesdit, miután az Unió elkaszálta a külföldről támogatott szervezetek átláthatóságáról szóló 2017-es törvényt, mert ellentétes volt a tőke szabad mozgására vonatkozó rendelkezésekkel, valamint az Európai Unió Alapjogi Chartájának több cikkelyével – ezek a magán- és a családi élet tiszteletben tartásához való jogot, a személyes adatok védelméhez való jogot érintik. 

Tovább