Kerekedik a világ! Hiánypótló (?) hírportált indított a CÖF!

Végre vége a “ballib túlsúlynak”, hiszen új hírportál ütötte fel a fejét a világhálón! A Békemeneteket szervező CÖF apraja-nagyja -minden bizonnyal- mélyen belenyúlt a zsebébe, (zsebünkbe) összedobták forintjaikat és úgy döntöttek, hogy a nemes cél érdekében, miszerint tájékoztatni kell a hon polgárait az igaz magyar hírekről, elindították hírportálukat 2022 Plusz címmel. Na jó, a Szerencsejáték Zrt. is adott bele valamicskét, mint támogató…..

Tovább

A CÖF névtelen orvosszakértővel “támad” – olvassa, mert hihetetlen a történet!

Naponta jelennek meg a komolyanvehető és teljesen megalapozatlan ajánlások vakcina- és oltásügyben. Abban megegyeznek, hogy név szerepel a mondandó alatt, ezzel is “komolyságot” adva az írásnak. A Civil Összefogás Fórum (CÖF-CÖKA) szakít ezzel a hagyománnyal, anonim orvosszakértője instrukcióit adta közre.

Tovább

A Professzorok Batthyány Köre: a Liget Projekt “meghiúsítói történelmi bűnt követnének el, amivel magukra vonnák a jövő nemzedékek haragját és megvetését”

Nagy erővel zajlik a lakosság hangolása, sokakat, köztük a “narancs-civil” egyleteket is bevetettek egy-egy dörgedelmes megszólalás erejéig a Liget Projekt

Tovább

A CÖF-ös fiúk “szolgálatba léptették magukat” – feljelentettek és levelet írtak az EP képviselőknek

A CÖF közismerten demokratikus érzelmeiről híres fiai és lányai szervezetük teljes súlyával beleálltak a rasszista, kirekesztő módi ellen, ami persze

Tovább