Mi lesz veled, békemenet? A lengyelek otthon „menetelnek”, a vonatbérlés árát inkább az ukrán menekülteknek ajánlották fel!

A békemenete-történelemben először nem utaznak csöcstől a lengyel szimpatizánsok a magyar  elvbarátok vonulására, hanem otthon oldják meg, méghozzá támogatva ezzel Ukrajnát és a vonatbérlés árát, amivel idezötykölődtek volna, átutalják a menekülteknek. A CÖF-nek maradnak a hazai szimpatizánsok.

CÖF-ösködés szerda délben: bi-bi-bí, nem is Orbán a gyáva, amikor nem áll ki vitázni, hanem….. – itt még megoszlanak a vélemények

A helyzet az, hogy bármelyik magára kicsit is adó kricsmiben alapvető kötelezettség, hogy ha az egyik főkolompos kihívja a másikat a „hóra”, az kimegy, mert különben oda a tekintélye. Magyarországon lassan „iparág” épül arra, hogy bizonygassa: a gyáva megfutamodás a bátorság. Ekkorát fejlődött a CÖF szerint a „mi kocsmánk”…..!

Vágó István kiszúrta: a CÖF-asztalon ott virít az MFB-zászló! – Mi a gond, „hát a CÖF nem vállalkozás? Agitprop Zrt.!”

Ahogy arról beszámoltunk, Csizmadia László, a Civil Összefogás Fórum (CÖF) tótumfaktuma bejelentette, hogy március 15-én újabb, eddig még soha nem tapasztalt résztvevővel -honnan tudja?- Békemenetet gründolnak. Az örvendetes hírről videoklipben számolt be, amit -szemmel láthatóan- az irodájában vettek fel és nem túl körültekintő módon a háttérben a Szerencsejáték Zrt. társaságában ott virít a Magyar Fejlesztési Bank reklám zászlaja is. Ez szúrt szemet Vágó Istvánnak.

A kormány Covid-oldalán hirdeti: „október 23. nemzeti ünnep – Végre korlátozások nélkül emlékezhetünk”- A vírus olvasta?

Nem vicc: név nélkül, de titulussal vállalják „a járványügyi szakemberek és az operatív törzs álláspontja szerint korlátozások nélkül is biztonságosan lebonyolíthatók az ünnepi rendezvények.”

Trapp-nap, avagy erre tervez szambázni a Békemenet október 23-án a „népfelség elvének érvényesülése” nevében

A hogy arról mi is beszámoltunk, idén rendhagyó helyszínen tartják az október 23-ai ünnepséget Budapesten – közölte Kovács Zoltán nemzetközi kommunikációért és kapcsolatokért felelős államtitkár Facebook-oldalán. A bejegyzés szerint Orbán Viktor az Andrássy út és a Bajcsy-Zsilinszky út találkozásánál mondja majd el ünnepi beszédét 15.30-kor, és ehhez a rendezvényhez csatlakozik majd a Békemenet is.