CÖF-vándorkamion grasszál október 23-ig az országban, “Vérbe fojtott köztársaság” névre hallgató hangos-képes kiállításnak álcázva!

Ez már döfi! Közpénzből szervált egy kamiont a a Civil Összefogás Fórum (CÖF) – Civil Összefogás Közhasznú Alapítvány (CÖKA) szervezésében a Nemzeti Jogvédő szolgálat (NJSZ), hogy bemutassa a Gyurcsány Ferenc ex-miniszterelnök által elmondott Őszödi beszéd elhangzása után 2006-ban kirobbant tüntetések eseményeit, a “rendőrterrort” Vérbe fojtott köztársaság címmel.

Vándor CÖF-kiállítás az őszödi beszédről fegyverekkel és egyéb eszközökkel (?) fűszerezve

A 2006-os „Gyurcsány-terror” eseményeit bemutató országjáró vándorkiállítást rendez a Civil Összefogás Fórum (CÖF) – Civil Összefogás Közhasznú Alapítvány (CÖKA) a Nemzeti Jogvédő Szolgálat (NJSZ) kezdeményezésére – jelentette be a szervezetek szóvivője kedden.

“Ön az alkotmányos bunkóság oldalára állt!”-írták szellemi honvédőink Judith Sargentininek

Ha össznépi sétálgatás megszervezésére nem is, de egy levél megírására hajlandónak mutatkozott a Civil Összefogás Fórum (CÖF) és a Civil Összefogás Közalapítvány (CÖKA). Nyílt levélben – melyet angolul és magyarul (!) is elküldtek Judith Sargentininek – kiírták magukból, ami bizergette a lelküket. Január 1-ig lehetett aláíróként támogatni a “művet”.

A CÖF bevenni készül Európát – Incselkedés a kerítés árnyékából

A Civil Összefogás Fórum (CÖF) – Civil Összefogás Közhasznú Alapítvány (CÖKA) szükségesnek tartja a szuverenista módon gondolkodó civilek mozgósítását az európai parlamenti választások előtt az uniós intézményrendszer reformja érdekében.