11.7 C
Budapest
2020. október 30. péntek

Címke: családok éve

gyerek

Három példa arra, hogyan bánik a kormány a gyerekekkel, ha azok történetesen menedékérők

A kormányzati kommunikáció egyik sikertörténete az, hogy a regnáló mindent megtesz a családokért, a gyermeket nevelőkért. Érzékenysége nagyjából kimerül abban, hogy tirádákat fogalmaz meg, a tettek mezeje, nem az ő szakterületük.
ajandek

120 milláért veszünk plüss macit, „kis plüss nyunyót kendővel” és láblenyomat levevő szettet a...

A határon túli magyar családok most kaphatják majd meg a Családok éve 2018 program  alkalmából összeállított ajándékcsomagot –  a megrendelési szerződést most, január legelején írta alá az ajándékozó, a Bethlen Gábor Alapkezelő Zrt. – írja az MFor.
ombudsman: apáknak is jár kedvezmény

A családok évében szakítottak el gyerekeket szüleiktől

Három esztendő alatt legalább 10 ezer család veszítette el otthonát a kilakoltatások miatt, a legtöbbet – 3600 családot – 2017-ben költöztették ki.

A fideszes elutasító voks szociális bomba az egész országnak

A DK politikusa bizottságot alakított volna a lakhatási válság kezelésére. Miféle válság? – üzente voksaival a kormánypárt. Történik mindez a „Családok évében”.
gyerekbantalmazas

A gyerekek miért nem akarnak az apjukkal együtt lenni, miért „borulnak ki” tőle?- Egy...

A csapból is az folyik, hogy a regnáló kormány súlyos harca közepette, amit nap, mint nap vív a képzelt ellenségekkel, ebben az évben kiemelten foglalkozik a nemzet legkisebb, ám alapvető egységével: a családokkal. Persze csak azokkal, amelyek az általuk ideális összeállításban élnek és virágoznak.
Niedermüller Péter Demokratikus Koalíció

Fogadja el a kormány az európai parlamenti javaslatokat!

A DK felszólítja a kormányt: intézkedjen az áfa csökkentése érdekében és állítsa le a szociális kiadások további lefaragására irányuló kezdeményezéseket.
zaszlo

Hatmillióért hirdetik a zászlók a (tehetős) Családok Évét

Orbán Viktor a Családok Éve kapcsán úgy nyilatkozott, hogy „olyan Magyarországot képzelek el, ahol egyetlen fiatal sem változtatja meg a családalapítási terveit csak azért, mert gazdasági, anyagi nehézségekbe ütközik.”

Adblocker észlelve! Kérjük, fontolja meg ezen értesítés elolvasását.

Azt észleltük, hogy az AdBlock Plus szoftvert vagy más reklámblokkoló szoftvert használ, amely megakadályozza az oldal teljes betöltését.

Nincsenek reklámcsíkok, Flash-ek, animációk, kellemetlen hangok és felugró hirdetések. Nem használjuk ezeket a bosszantó típusú hirdetéseket!

Pénzre van szükségünk a webhely üzemeltetéséhez, és minden bevételünk az online reklámozásból származik.

Kérjük, adja hozzá a varosikurir.hu webhelyet a hirdetést blokkoló engedélyezési listához, vagy tiltsa le a reklámblokkoló szoftvert.

×