Kiolvastuk a csillagokból! – Februárban így alakul szerelmi életed….

Szeretnéd tudni, mit hoznak neked a csillagok a februárban szerelmi téren? Számolhatsz-e az új kedves megjelenésével vagy valamilyen pozitív fordulatra a jelenlegi pároddal? Tudd meg mennyi romantikával vagy éppen szerelmes civakodással kell számolnod, mert remélhetőleg ennél rosszabbra nem kell számítanod!

Read more

Tévedsz, ha azt hiszed, hogy pikkelnek rád az égiek! – Rossz szokásaid a ludasok…..

Mennyivel egyszerűbb azt gondolni, hogy az aktuális gondod-bajod, rossz passzod felelőse valami megfoghatatlan, például a csillagok. Sajnos ki kell ábrándítanunk, bár az égiek befolyásolhatják a napjaid, de alapvetően a hiba a reakcióidban van, amiket egy-egy adott helyzetben hozol, így változtatni is főleg Te tudsz! A rossz szokások, gondolatok szegényebbé tesznek! Változtasd meg az életed!

Read more

Szeretnéd tudni, kire vár pénzügyi siker 2023-ban? 5 csillagjegy, akiket megjutalmaznak a csillagok

Ha hiszed, ha nem, már csak 69 nap van hátra az évből és szokhatod meg, hogy a dátum: 2023! Új év, új lehetőségek, remények…. Igen ám, de jó lenne tudni, hogy kinek mit tartogatnak a csillagok. Olvass bele, az asztrológusok véleményébe! Azért azt vedd figyelembe, hogy ez nem azt jelenti, hogy lehet lazítani, hisz az Univerzum még megváltoztathatja a döntését.

Read more

Szenzációs hét, vagy tortúra? – Nézz bele, milyen 42. hetet ígérnek a csillagok!

Ennek a 6 csillagjegy szülötteinek a 42. hét bőven hozhat megpróbáltatásokat. Nem találják a helyüket, s lelkileg sincsenek igazán rendben. A horoszkóp szerint szerencsére nem tart sokáig a hullámvölgy… Ha te is a következő csillagjegyek közé tartozol, vagy az aszcendensed áll valamelyikben, a heti horoszkóp szerint ne lepődj meg, ha megerőltetőnek, fárasztónak, nehéznek érzed az életedet.

Read more

A csillagok ezt is tudják! Kinek kitől borsódzik a háta, rázza ki a melegben is a hideg? Kiderül….

Biztos neked is van olyan az életedben, akit elég meglátnod, esetleg csak rá gondolnod és kiakadsz! Mégis, milyen embertípus, emberi tulajdonság akaszt ki a leginkább? Ki az, akitől valóssággal menekülni tudnál, akit rémesen idegesítőnek tartasz? Nos, ebből a csillagok erre is választ adnak….

Read more

Pin It on Pinterest