David Pressman Polt Péter munkahelyén járt

David Pressman nagykövet felkereste a Pécsi Tudományegyetem Nemzeti Virológiai Laboratóriumát, amely kulcsszerepet játszott a COVID-19 világjárvány kezelésében, és együttműködik az amerikai Nemzeti Egészségügyi Intézetekkel, majd Legfőbb Ügyészség közleménye szerint „Dr. Polt Péter legfőbb ügyész hivatalában bemutatkozó látogatásra fogadta az Amerikai Egyesült Államok magyarországi nagykövetét.”

Élet menete: csend egyenlő a beleegyezéssel és nincs annál rosszabb, mint csendes szemlélőnek lenni

„Az idei séta a munkaszolgálat áldozatainak állít emléket, akikről kevés szó esik a megemlékezéseken, pedig 1939-től több mint százezer zsidó és nem zsidó embert vezényeltek munkaszolgálatra, kényszerítettek munkatáborokba. Közülük 60 ezren nem élték túl a szolgálatot az embertelen, kegyetlen bánásmód és körülmények miatt.” – mondta köszöntőjében Gordon Gábor, az Élet Menete Alapítvány kuratóriumának elnöke.

Nem kell tovább agyalni, kezdődik David Pressman sajtótájékoztatója

David Pressman amerikai nagykövet szerdára sajtótájékoztatót hívott össze. Hivatalosan semmilyen témát nem jelölt meg az eseményt szervező nagykövetség. Egyből beindult a kormánysajtó és magasabb fokozatba kapcsolták az Amerika-ellenességre buzdító információáradatukat. Most azonban vége a találgatás idejének, meghalljuk, mit mond a nagykövet.

Hangulatkeltés Fidesz-módra, ha még nem utálná eléggé Amerikát – Megelőző roham David Pressman bejelentése elé

Szerdán a jól előkészített „megelőző csapás” jelei mutatkoztak a Fidesznél, a kormányhű sajtóban és a holdudvar véleményvezérei körében, készülve az amerikai nagykövetség délutáni bejelentésére – nézett szét a hvg.hu az említettek megjelenései között.