Összeáll a „nagy csapat”: Demeter Szilárd, Tóth Gabi és aki nélkül nem jöhetne össze: Petőfi Sándor, no meg aki fizeti a cehhet

Van egy lyukas órája január 13-án este? Ne keresgéljen tovább, Demeter Szilárd Petőfi Irodalmi Múzeum-igazgató saját zenekarával, a Loyal Apples’ Clubbal és néhány „sztárvendéggel” húzza a talpalávalót egy órán keresztül teljesen „ingyen és bérmentve” a rájuk kíváncsi „sokadalomnak” a PIM színpadán, derül ki a Facebook-ra feltöltött eseményből.

Read more

Hajós András: az állami támogatás Viagra. Bocs, de büszke vagyok rá, hogy nekem föláll anélkül is….

Hajós András sok műfajban kipróbálta magát és java részében sikeres is volt. Az Emil.RuleZ zenekar frontemberének -aki a héten kiosztandó Music Hungary-médiadíj jelöltje- nevéhez fűződik többek között az először a tévében, majd a Youtube-on futó Dalfutár című zenei műsor.  Most Stumf Andrással beszélgetett zenéről, kultúráról, közéletről. A valaszonline.hu cikke nyomán emeltük ki azt, amit az utóbbi témában mondott.

Read more

A legjobb az volna, ha Pintér rendőrminisztériumához csatolnák az egészségügyet! Mégis más, ha ők kérdezik: sztrájkolgatunk? – Napi Lendvaiságok…..

Lendvai Ildikótól nem idegen a csípös irónia nyelve, de soha nem sértésre, sokkal inkább figyelemfelkeltésre használja írói vénáját. Közel egy évig minden héten jelentkezett portálunkon “Heti tapló” című rovatával, amiben az előző 7 nap furcsaságait figurázta ki a csak rá jellemző módon. Most csütörtöki gondolatait olvashatják napi visszásságainkról.

Read more

Pin It on Pinterest