Sorting by

×

Brávó Juronics Tamás! Ennél összeszedettebben még senki sem csinált hülyét az elv(baj)társakból – Sokba került, de megérte!

Le a kalappal Juronics Tamás  Kossuth-díjas magyar táncművész és koreográfus, színházi rendező, érdemes művész  előtt, aki mindenkit átverve lelkesen elfogadta a NER-felkérést és értő kezeibe vette a 2021-es “leg”-nek beharangozott augusztus 20-ai ünnepségsorozat várva várt szenzációját, az Andrássy úti monumentális felvonulást. Be kell vallanom, amiről előre azt mondják, hogy “ilyet még szem nem látott”, azt kétkedve szoktam fogadni, mert miért nem várják meg, amíg lezajlik és a köz mondja a dicsérő szavakat. Ez esetben sem kellett csalódnom!

Tovább

Dévényi Tibi bácsi újratöltve, némi nemzeti propagandával fűszerezve! – piros lasztit biztosan nem dobál…

Ki ne emlékezne az ország Tibi bácsijára, aki rengeteg gyerek kívánságát teljesítette – már amelyik beleillet az éppen aktuális médiatörekvésbe. Olyanokat, ami megmozgatta az emberek könnyzacskóját és azt az érzetet keltették, hogy állam bácsi és Tibi bácsi törődik a szegény, elesett, hátrányos helyzetű kis lurkók vágyaival.

Tovább

2018. Magyarországa – most Kálmán – Dévényi – Csintalan – Ön biztos benne, hogy holnap még lesz munkahelye?

Ugyan várható volt, hiszen megszokottá vált a regnáló pofátlansága, hogy a hatalomátvétel kirúgásokkal jár. Egyik napról a másikra. Orbán ezalatt bátran nyaral, így a nép nem köti össze a nevét egy újabb média kinyírásával.

Tovább