Siófok polgármestere kitálal – Sok család valóban rászoruló, de a „kamusok” azért elgondolkodhatnának…

Van olyan, aki beáll az ovi udvarába a 30 millás Mercivel, kiveszi onnan és bekíséri Józsikát az épületbe, majd szemrebbenés nélkül kitölti a papírt, hogy bizony ő szociálisan rászoruló, minimálbéres vállalkozó, vagy mit tudom én micsoda, és nem tudja kiköhögni a gyerek kajadíját, egyúttal kéri, hogy a város adófizetőinek a pénzéből tegye ezt meg az önkormányzat. Aztán visszaül a hatalmas autójába és elhajt – írta közösségi oldalán Siófok polgármestere, Dr. Lengyel Róbert.

Read more

Siófok polgármestere: nem nyúlok a közösbe, nem vagyok halálos beteg, az én feleségem nem esett át „vak komondoron”, sőt, még bankot sem szoktam rabolni

Mint, ahogy az emberek immár jelentős része, én is sokat használom az internetet, igyekszem minél tájékozottabb lenni a „mindennapok dolgairól”. A facebook egy különös világ: a lehetőségek tárháza, ugyan akkor, sokszor a saját nyomorúságuk okán flusztrált, avagy egyszerűen csak megfizetett emberek arc és név nélküli megnyilvánulási felülete arra, hogy másokat besározzanak – kezdte bejegyzését közösségi oldalán Dr. Lengyel Róbert, Siófok polgármestere azzal a nem titkolt céllal, hogy megválaszolja a szájhagyomány-terjesztette híreket.

Read more

Siófok polgármestere: gondold át Barátom! Ne csak fennhangon énekelje a magad fajta, hogy “egy vérből valók vagyunk”, hanem úgy is viselkedjen!

Dr. Lengyel Róbert, Siófok ellenzéki pártok támogatásával megválasztott polgármestere nem ijed meg a saját árnyékától.  “Amikor alig egy hete írtam arról, hogy egyszerre 3 ellenzéki miniszterelnök jelölt-jelölt is járt nálam, egy „nagy magyar” le is hazaárulózott rögvest, persze a számítógép képernyője mögül bátorkodva. Üzennék én most ennek a bátornak valamit. Szóval hazaáruló és még csak nem is igazi magyar? Én?” – kezdte közösségi oldala bejegyzését.

Read more