drón - Városi Kurír

Sorting by

×

Tarjányi Péter: komoly orosz támadás van előkészületben, amit pontosan tud Kijev és bizonyosan érzékeli a NATO is. A harci helyzet hamarosan változni fog…

Az elmúlt 24 óra történései alapján az alábbi következetesek vonhatók le… A Kreml mai közlései alapján egyes területeken 11 km haladt előre az orosz hadsereg és megsemmisített rengeteg ukrán katonai objektumot, harci eszközt… Ez az információ jól mutatja, hogy valójában a hadműveletek állnak/ a 11 km-es adat ennek beismerése/ és valójában Moszkva nem bír az ukrán ellenállással. Azonban ez már nem sokáig lesz így – értékelte a hétfői helyzetet Tarjányi Péter biztonságpolitikai szakértő.

Tovább

Lezuhant egy ismeretlen, orosz gyártmányú katonai gép Zágrábban! – Riasztották a NATO-t és szóltak Orbánnak is – Frissítve!

Csütörtök este 23 óra környékén valamiféle robbanás történt Zágrábban, egy jókora krátert hagyva maga után a földben. Ma reggelre a horvát újságok szerint kiderült: Egy orosz gyártmányú, katonai repülő eszköz zuhant le, mely Magyarország légtere felől érkezett. Egy katonai, pilóta nélküli gép, vagyis egy drón volt az a helyi sajtó szerint.

Tovább