„Szégyen, hogy 80 évesen kegyelemkenyéren kell élnem” – A hideg ellenére hosszú sor a debreceni ételosztáson

A Kéretlen Figyelem Debreceni Nők Közéleti Egyesülete több mint 10 éve segíti a cívis városban élő nehéz sorsú embertársainkat. Az egyesület a hónap utolsó vasárnapján ismét vendégségbe hívta mindazokat a debrecenieket, akiknek nem jutott hely az élet napos oldalán – tájékoztatta portálunkat Tukoráné Kádár Ibolya, az egyesület vezetője.

A leggazdagabb magyar arája fogta a 6 milliós táskáját, magára kapta a 700 ezres blúzát és kiugrott ebédelni! – ezt kapta lencsevégre a 444.hu fotósa

Bármelyikünkkel megeshet, hogy egy örömteli eseményt egy jónak ígérkező ebéddel ünneplünk meg kedvesünk társaságában. Miért ne tehetné ugyanezt a Várkonyi Andrea – Mészáros Lőrinc páros is? Természetesen tehetik és nem is lenne hozzá semmi köze a köznek, ha….. Ezen a ponton dönthet úgy az olvasó, hogy faképnél hagyja a hírt és tovább lép, vagy belenéz pár kuriózumért.

„Hogy került oda a tévéstáb, amikor fél órával korábban még én sem tudtam, hogy ott leszek? – „értetlenkedett” Márki-Zay, pedig tudhatná…..

Érdekes és egyben fantasztikus is, hogy micsoda munkatársai vannak a regnáló-közeli médiáknak! 2006-ban a randalírozók még nem is tudták, hová kell menniük dúlni, amikor a HírTV stábja „kitelepült” a tévészékház elé, hogy élőben közvetítsen, most meg a TV2 „ügyesei” megnyaltál az ujjukat és a széljárásból kitalálták, hogy hová megy ebédelni Márki-Zay Péter és Bige László azelőtt, hogy a páros erről megállapodott volna.

Alélt komment-ájulat fogadta Orbán legújabb hírét! – „Jó étvágyat, 2022 Miniszterelnökének és Államfőjének!” – buggyant ki egyikükből…..

Orbán Viktor ezen a vasárnapon is megörvendeztette követőit egy remek és friss hírrel: ebédelt! De van tovább is: akik mélyebben szeretnek a dolgok fenekére nézni, azok sem maradtak csámcsogni való nélkül, hiszen a miniszterelnök Lázár Jánossal költötte el a früstükét!

Orbán két „haderőfejlesztés” közben a kantinban – …hisz enni kihelyezett kormányülésen is kell!

Kihelyezett kormányülést tartott és megtekintette a honvédség hadgyakorlatát Orbán Viktor miniszterelnök. Havasi Bertalan, a Miniszterelnöki Sajtóiroda vezetője csütörtök reggel arról tájékoztatta az MTI-t, hogy Orbán Viktor miniszterelnök vezetésével kihelyezett ülést tart a kormány a hajmáskéri Központi Gyakorló- és Lőtéren kialakított tábori sátorban.