Döbbenet! Árulkodó adatlap került elő a Mentőszolgálattól

„….ami az emberben elsőként felmerül, hogy ha az egész ország kedvenc színésze és egy híres ember, miért nem azonnal indítjuk a mentőt. Erre pedig sajnos vagy hála istennek az a válasz, hogy nem szabad, hogy ez számítson a mentőellátásban, gondoljunk csak bele, ha van egy nagy baleset, ahol van öt sérült, és van köztük híres ember meg nem híres ember” – mondta Győrfi Pál, az Országos Mentőszolgálat szóvivője a Rádió1 Balázsék című műsorában.

Kórházi lábjegyzet 2023 Magyarországán – Happy end nincs? De van: a 300 forintos vizitdíjat legalább hála istennek megúsztam!

Politikai meggyőződéstől teljesen függetlenül mindenkinek -vagy valakije valakijének- van hihetetlen kórházi-szakrendelői története 2023 Magyarországán, aki arra kényszerült, hogy igénybe vegye az „ingyenesen járó” orvosi ellátást. Megjegyzem persze, hogy mint minden, amiről azt gondoljuk, hogy ingyen van, az kerül a legtöbbe és még hálásnak is kell lenni, -persze ha túléljük, mert különben ez a hátramaradottak sara- hogy volt szerencsénk hozzá.

Közlöny van róla! Orbán-döntés született VIP-betegellátás ügyben – Mit gondol, Ön felkerült a listára?

A Fidesz születésnapján, csütörtökön jelent meg a Magyar Közlönyben Orbán Viktor rendelete arról, hogy az eddigieken kívül kik jogosultak kiemelt VIP ellátásra a Honvédkórházban, ha megbetegszenek. Mindez persze arra az esetre vonatkozik, ha nem a magánszektort választják, mert ott -ha megfizetik- ez alap.

A vakvezető kutyákat térítésmentesen látja el az Állatorvostudományi Egyetem

Az Állatorvostudományi Egyetem a jövőben térítésmentesen látja el a vakvezető kutyákat – közölte az intézmény szombaton az MTI-vel. A közlemény szerint a régió legjobban felszerelt kisállatklinikáján gyógyulhatnak majd a vakvezető kutyák.

Dr. Kunetz: ne csodálkozzon a kedves beteg, ha lábtörésre a bőrgyógyász-, vagy a szemészeti rendelés lesz elérhető

A parlament 136 igen és 56 nem szavazattal, 1 tartózkodás mellett elfogadta az egészségügyi átalakításáról szóló törvényt. A törvénymódosító csomagot Semjén Zsolt miniszterelnök-helyettes nyújtotta be novemberben, amely régóta jelentkező problémákat akar megoldani, de a szakmai szervezetek szerint csak újabbakat idéz elő és a meglévő bajokat is mélyíti. Dr. Kunetz Zsombor közösségi oldalán elemezte, hogy mi vár ránk.

Szegény mindannyian! – Mi van, ha egy éppen államilag a rendszerbe visszakényszerített orvoshoz kerülünk?

Dübörgő magyar egészségügy, mi? Olyan törvénymódosítás részletszabályozására derült fény, ami mind az orvosnak, mind a hozzáforduló betegnek rémálom lehet. az egyik leghúzósabb és legbrutálisabbnak tűnő rész „a magánszolgáltatóknál dolgozó orvosok kötelező beforgatása az állami rendszerbe”.

Kunetz doktor: …a következmény esetlegesen megmenthető gyermeki életekkel mérhető!

Óriási bajban, gyakorlatilag összeomlóban van a a Szolnoki Hetényi Géza Kórház a humánerőforrás-hiány miatt, és ez sajnos már gyermekek életét is veszélyezteti. Ráadásul ez az állapot nemcsak most ideiglenesen a nyári szabadságolások alatt áll fent, hanem ez így is marad egyelőre – foglalta össze a helyzetet Dr. Kunetz Zsombor közösségi oldalán.