Mindenhol az a „legmagyarabb” fantasztikum, ahol éppen szónokol a fidesz-potentát! – Egyetemen a „szellemi erőforrásunk”, a Tárogatós Találkozón a hangszer, mint a „magyar jellem egyik legszebb virágzása”

Nem hagyták abba az országjárást a fidesz-megválasztottak, teljes gőzzel és tele tankkal autózgatnak országszerte és dicsőítik éppen azt, ahová az útjuk viszi őket. Ha rájuk hagyatkozunk, kiderül, hogy kis nemzetünk mindenben világelső és mindez csakis nekik köszönhető. Nézzük például a pénteki napot!

Színházat letiltani nem kell félnetek jó lesz – Központozza mindenki, ahogy jónak látja! – Egy betiltott előadás margójára 2021 júliusában

Az 1978-ban alapított Tanyaszínház június végén indította a hagyományos nyári turnéját a Vajdaságban, hogy olyan helyekre is eljusson, ahol egyébként nincs alkalmas terem a kőszínházak előadásainak befogadására. A kezdetekben még szamaras fogattal, később traktorral jártak, idén váltottak kisbuszra. Ráadásul a tavalyi előadások elmaradtak a járvány miatt.

Szegedi történészt panaszoltak be a hallgatói – Hogy miért? Rasszista, szexista, homofób kijelentésekkel tűzdelte előadását!

Február 17-én a Szegedi Tudományegyetem egyik délutáni előadásán Gulyás László történész, főiskolai professzor hallgatóinak egy része szerint rasszista, homofób, szexista megjegyzések sokaságát használta.

Meztelen nő és késes támadó (műsoron kívül) élőadásban – volt aki belehalt

Szokatlan incidens zavarta meg péntek délután a bukaresti  Antena1 televízió Acces Direct (Közvetlen hozzáférés) című műsorát: élőadás közben berohant egy meztelen nő a stúdióba, és egy téglával támadta meg a műsorvezetőt. Támadás élőadásban nem is olyan ritka mint gondolnánk, volt olyan is ami halállal végződött.