Gondolkodjatok már, emberek! – Addig nincs baj, amíg nincs baj, de ha van….?

Az átgondolatlan, ad hoc kormányintézkedések mindennapi részévé váltak 2022 Magyarországának, így a mi életünknek is. A regnáló rendületlenül méri, hogy “kerítésen belül” mi nem üti ki teljesen a biztosítékot az embereknél és ennek tudatában hoz törvényeket. Mi pedig -akik a főnökei vagyunk a közszolgáknak- kapkodjuk a fejünket, vagy rezignáltan tesszük tovább a dolgunknak hitt valamit és közben széthullik minden, ami számít.

“Hihetetlen, hogy ilyen emberek tudnak maguktól levegőt venni…” – Olvassa, különben úgy sem hiszi el!

Érdekesek vagyunk mi, emberek! Az, hogy a kormány éppen most zilálja szét egyik napról a másikra többszázezer család megélhetését és a kilátás, hogy pár hónap múlva a fizetés nagy része a közüzemi díjakra megy el csak párezerünket késztette arra, hogy utcára vonuljon, de…..

A Fidesz-kormány uniós vétója és a bumeráng-effektus – Varga Judit amazon-üzemmódban “brüsszelezett-ellenzékezett”, majd maradt minden a régiben….

Nagy többséggel fogadta el az Európai Parlamenti mai plenáris ülése azt az dokumentumot, amely a globális minimumadó kivetése kapcsán emelt tagállami vétóról foglal állást – tudósított Brüsszelből Ujhelyi István képviselő közösségi oldalán. Varga Judit amazon-üzemmódba kapcsolt és kivont vádaskodással válaszolt azoknak, akik írnak-olvasnak a magyar világnyelven, vagyis hazai használatra.

Riszálja úgyis, úgyis? – Orbán aláírta Brüsszelben, ami ellen itthon tiltakozik

Ne azt figyeljék, amit mondok, hanem amit csinálok – szól az Orbán Viktornak tulajdonított kijelentés, amely kétségtelenül új értelmet nyert ezen a héten. Azt eddig is tudtuk, hogy a Fidesz miniszterelnöke politikai pávatáncosként rendszerint mást mond Brüsszelben és mást saját választóinak a köztévében, most azonban…

Oláh Ibolya: abban az időben nagyon hittem a Magyarország című dalban. Meg az emberekben is. Már nem merném előadni – Geszti Péter: kár…..

A Partizán POP című műsornak adott interjút Oláh Ibolya énekesnő, aki a Megasztár első szériájában vált ismertté. Az énekesnő az interjú elején részletesen elmesélte, hogyan került a tiszadobi nevelőintézetbe, beszélt a versenyről és elmondta, miért nem hisz manapság az emberekben és azt is, miért nem énekli el többet a Magyarország című dalt.

A Soros-ösztöndíjas Bende Balázs, a közmédiában: a kormány előrelátásának köszönhetően nekünk, magyaroknak „áldott, békés, gondtalan ünnepünk lehet”

Eddig sem volt hiány a köztévének nevezett kormánytól nem túl nagy távolságban álló M1-re, hogy ne tolna kormánypropagandát, de Bende Balázs vezető külpolitikai újságíró, az M1 külpolitikai rovatának vezetője, kiemelt szerkesztő, hírterületi vezető szerkesztő, az idegennyelvű hírműsorok felelőse, a közmédia külügyi kabinetjének vezetője még ezt is megfejelte.

Tállai ma vicces kedve idáig fajult: a forint gyengüléséből az emberek semmit nem éreznek…. – Ön a választáson viccelődhet vissza

Tállai “éleskés” Andrástól soha nem állt távol, hogy bármit felolvasson, mondja amire éppen szükség van. A hétfői parlamenti válaszában, amit a pénzügyminiszter helyett vállalt be, azonban az átlagnál is hülyébb helyzetbe lavírozta magát. Olvassa csak….