“Piros volt a paradicsom, nem sárga, Magyarország előre megy nem hátra!” – Szétsavazták Orbánt a kommentelők

Úgy tűnik, tele van az emberek hócipője az Orbán Viktor közösségi oldalán naponta megjelenő 50-es éveket idéző sikerpropagandájából, amiben napról napra újabb béremeléssel kecsegteti a különböző szektorokban dolgozókat. Kezdünk felnőni?

Tovább

Ezt minden nyugdíjasnak tudnia kell! – Novák Katalin elmagyarázta….

A családügyi miniszter elmagyarázta a nyugdíjprémiumot: a novemberi nyugdíj összegének egy heti részét – 25 százalékát – de legfeljebb 20 ezer forintot szoroznak meg a GDP-növekedés 3,5 százalék feletti mértékével. Azaz, van egy 80 ezer forintos “plafon”. Ha még így sem tiszta, hogy mennyi az annyi, nem biztos, hogy a hiba az Ön készülékében van!

Tovább

Államtitkár úr! Állapodjunk meg. Én tőlem telhetően igyekszem drukkolni a járványnak és a pusztulásnak, ahogy ezt parancsolni tetszett, Ön viszont nyugodtan fossza meg kedves társaságától a nyugdíjasokat!

Tállai András pénzügyi államtitkár arról biztosított, hogy nem hagy magamra. Mármint nem hagyják magukra a nyugdíjasokat. Isten tudja, én valahogy jobban szeretném, ha magamra hagyna. Akár hosszabb időre is. Vagy örökre. Mindenesetre kipróbálhatnánk. Szerintem egész jól meglennék pl. anélkül a friss közlése nélkül, hogy szerinte “a baloldal a járványnak és a pusztulásnak drukkolt”.

Tovább

Ami jár, az jár! – Nyugdíjasok gyarapodása Orbánisztánban

Plagi bácsi mondta a képünkbe ezt a kivételes önzetlenségről árulkodó mondatot lemondása után az őt megillető járandóságokról, s bizony igaza volt: ami jár, az jár! No hát itt van megint! Pártunk és kormányunk a mindennapi lét körülményei között mind nagyobb nehézségekkel bajlódó nyugdíjasok segítéségére siet, s november helyett már június elsejétől illő módon kiegyenlíti a nyugdíjak csökkenő vásárlóerejét.

Tovább

Kötelező! Itt a kötelező biztosítás hivatalos díjtáblázata

Szombat hajnalban 13 biztosító tette közzé január 1-re szóló kötelező biztosítási díjait. Sajnos a 13-as szám most sem hoz szerencsét az érintett egymillió gépjármű-tulajdonosnak, akik újabb 15%-os átlagos drágulással számolhatnak. A díjak emelkedése miatt idén is mindenkinek érdemes ellenőriznie a számára ajánlott díjakat.

Tovább

Fizess autós! – Dübörgő hazánkban a legmagasabb az unióban az autópályadíj…

A regnáló kormány miközben milliárdos közpénzből – ami az Öné is! – dübörgi, hogy mindent megtesz Önért, 17,5 százalékkal emelte meg a tíznapos autópálya-használati díjat. Összehasonlításként: az egész EU-ban nálunk a legmagasabb az éves autópályadíj.

Tovább