Amilyen szerencsés Orbán a belpolitikában (igaz, ami igaz, jól keveri a kártyákat), olyan peches a külpolitikában (akibe ott beleszeret, annak annyi) – Napi Lendvaiságok….

Lendvai Ildikótól nem idegen a csípös irónia nyelve, de soha nem sértésre, sokkal inkább figyelemfelkeltésre használja írói vénáját. Közel egy évig minden héten jelentkezett portálunkon “Heti tapló” című rovatával, amiben az előző 7 nap furcsaságait figurázta ki a csak rá jellemző módon. Most keddi gondolatait olvashatják napi visszásságainkról.

Miért is kell pereskedni azért, hogy megtudhassuk, mi lett 300 milliárd – 300.000 millió!- forintunkkal? – Ja, mert ez Orbánia?

Bár a hírfogyasztói emlékezetet a hozzáértők pár napra taksálják, talán van, akinek beugrik a Covid-járvány alatt “portyázni”, no meg “fürkészni” küldött “hozzánemértők” serege, akiket Orbán Viktor küldött hadba azért, hogy lélegeztetőgépeket vásároljanak Magyarországnak. A 300 milliárdunkkal kitömött és így szélnek eresztettek tették a dolgukat és megvettek mindent, amire azt mondták nekik, hogy “ez az!”. Aztán jött a fekete leves, amikor használni kellett volna a begyűjtött 16.000 darabból pár százat, hiszen a javuk nem volt alkalmas a betegek életben tartására.

A legjobb az volna, ha Pintér rendőrminisztériumához csatolnák az egészségügyet! Mégis más, ha ők kérdezik: sztrájkolgatunk? – Napi Lendvaiságok…..

Lendvai Ildikótól nem idegen a csípös irónia nyelve, de soha nem sértésre, sokkal inkább figyelemfelkeltésre használja írói vénáját. Közel egy évig minden héten jelentkezett portálunkon “Heti tapló” című rovatával, amiben az előző 7 nap furcsaságait figurázta ki a csak rá jellemző módon. Most csütörtöki gondolatait olvashatják napi visszásságainkról.

A mentőkkel bemondatják az unalmast! – Utasításra hétfőtől nem végeznek koronavírus tesztelést – No para: a rendeleti kormányzás marad!

Aki csak tehette, eddig sem bazírozott a messze földön híresen jól működő magyar egészségügyre, ha úgy érezte, hogy koronavírussal fertőződött, hiszen mire a háziorvos kérésére kiérkeztek a mentősök, addigra jó pár nap -hét- eltelt. Ezután legalább tiszta a helyzet: ha nem tudja megfizetni a magántesztet az eddig fontos feltételezett szavazó, vagyis a “pógár”, akkor marad az ima.

Egy hét átadás-maraton: Csak tessék! Csak tessék!

A bőkezű az állam 6,6 milliárd forint támogatást nyújt az elektromos autókhoz szükséges szenzorok gyártásával foglalkozó üzletág kialakítását célzó fejlesztéshez.

Orbán újra osztogat: közel 7,5 milliárd -7.500 millió!- a TEK-nek, 153 millió állami kitüntetésekre

A friss kormányrendeletből, amit Orbán sk. írt alá, az is kiderül, hogy közel 10 milliárdot kapott a Magyar Államkincstár, vélhetően arra, hogy a bebukott Sberbankban 100 ezer eurónál nagyobb összegekkel beragadt tizenkét önkormányzat bérkifizetését segítse.