Érd a hadak útján! – Nekünk kell rendbe szednünk, amit „elmekkmesterkedtek”

Érd nyugodt kisváros -lehetne- Budapest vonzáskörzetében, de úgy tűnik, a politika nem ezen a véleményen van. A város postaládáiba rendszeresen ingyenesen eljuttatott újsággal támad a kormányoldal -az ellenzéki polgármester szerint- pedig nem lehet(ne) olyan “oldal”, aminek a viszály szítása, álhírek terjesztése, a polgárok egymásnak ugrasztása a célja. Ki gondolja, hogy ezzel a stratégiával vissza lehet kerülni a döntéshozás élére?

Tovább

Csőzik polgi Orbán lelkiismeretét célzó kérése: lendítse előre Érdet a fejlődés útján!

A Kormány saját illetékességét belátva egyedi döntésekkel az utóbbi néhány hétben is több települési önkormányzatot részesített útfejlesztési támogatásban kiemelt, esetenként több milliárd forint nagyságrendű összeggel, köztük 6 kerületi önkormányzatot összesen 8,7 milliárd forinttal… És Érd?

Tovább

Érdi vagy? Fizess 400 millió forintos kártalanítást – T. Mészáros “hagyatéka” szeretett városának

Mit gondolnak, ki miatt kell az érdieknek több mint 400 millió forintos kártalanítást fizetniük? Nem mondom, hogy nem fogják kitalálni, mert ki fogják: T. Mészáros András bukott fideszes polgármester miatt, aki valahogyan, amióta elveszítette a választást, több büntetőügy főszereplője közt is szerepel – hívta fel a figyelmet Bősz Anett közösségi oldalán.

Tovább

Érd fideszes képviselője, akinek van privát véleménye: “velejéig romlott büdös kommunista” az újságíró, aki vagyonbevallásáról faggatja

Azt gondolom, hogy mindenképpen ki kell találni valami jobb szöveget a választás utáni időre azoknak a fideszes politikus-féléknek, akik egy év múlva akarnak lerázni egy újságírót, aki kötelességük teljesítéséről faggatja őket. Persze, manapság sem elfogadható, amit némelyikük megenged magának, de ez egyelőre csak kvalitásukat minősíti.

Tovább