Videón az akciófilmbe illő jelenet a filmvászon helyett az érdi buszon!

Ez is csak egy olyan reggel, mint a többi – gondolhatták, akik Érden buszra szálltak, de, mint tudjuk, az élet nagy „filmrendező”, ez esetben egy akciómoziban is „felszisszenősre” sikeredett jelent szemtanúivá váltak az utasok, akiknek lesz mit mesélni nagyszülő korukban az unokáknak.

Read more

Érd a béke szigete…. ja, nem! Az ex polgi esete a kalózlámpával, avagy nehéz leszokni a regnálás kiváltságairól…..

Bizony, a jót könnyű megszokni és addig észre sem vesszük a kiváltságos helyzetet, amíg el nem veszítjük. Ezzel az érzéssel kell megküzdeniük azoknak a Fidesz-potentátoknak, akiket „az Isten adta nép” döntése alapján nem választottak újra a polgármesterválasztáskor és ez várhat azokra is, akiket kigolyóznak az április 3-i voksoláskor. Az alábbiak tanmeseként szolgálhatnak a potenciális vesztőknek.

Read more

Érd a hadak útján! – Nekünk kell rendbe szednünk, amit „elmekkmesterkedtek”

Érd nyugodt kisváros -lehetne- Budapest vonzáskörzetében, de úgy tűnik, a politika nem ezen a véleményen van. A város postaládáiba rendszeresen ingyenesen eljuttatott újsággal támad a kormányoldal -az ellenzéki polgármester szerint- pedig nem lehet(ne) olyan „oldal”, aminek a viszály szítása, álhírek terjesztése, a polgárok egymásnak ugrasztása a célja. Ki gondolja, hogy ezzel a stratégiával vissza lehet kerülni a döntéshozás élére?

Read more

Csőzik polgi Orbán lelkiismeretét célzó kérése: lendítse előre Érdet a fejlődés útján!

A Kormány saját illetékességét belátva egyedi döntésekkel az utóbbi néhány hétben is több települési önkormányzatot részesített útfejlesztési támogatásban kiemelt, esetenként több milliárd forint nagyságrendű összeggel, köztük 6 kerületi önkormányzatot összesen 8,7 milliárd forinttal… És Érd?

Read more

Érdi vagy? Fizess 400 millió forintos kártalanítást – T. Mészáros „hagyatéka” szeretett városának

Mit gondolnak, ki miatt kell az érdieknek több mint 400 millió forintos kártalanítást fizetniük? Nem mondom, hogy nem fogják kitalálni, mert ki fogják: T. Mészáros András bukott fideszes polgármester miatt, aki valahogyan, amióta elveszítette a választást, több büntetőügy főszereplője közt is szerepel – hívta fel a figyelmet Bősz Anett közösségi oldalán.

Read more

Pin It on Pinterest