erős gábor - Városi Kurír

Sorting by

×

Fejcserés támadás: Erős Gábor kontra Szabó Rebeka

A címben szereplő két országgyűlési képviselőjelölt nem egymás ellen indul, hanem mindketten beugrók egy-egy választási körzetben: a labdarúgó játékvezető Erős Gábor Völner Pált igyekszik helyettesíteni, míg Szabó Rebeka a Párbeszéd zuglói alpolgármester a visszalépett monori jelölt helyére ugrott be.

Tovább

Besza.. behu… ilyet még nempipáltál: focidiplomát lobogtat Erős Gábor a bebukott fideszes országgyűlési képviselőjelölt

Ahogy azt mi is megírtuk, nemrég diploma- és NAV-botrányba keveredett Erős Gábor esztergomi alpolgármester, a Völner Pál eddigi képviselői helyéért indítani szándékozott fideszes jelölt. Erős most néhány nap – gondoljuk- ökölbeszorított aggyal eltöltött gondolkodás után, előjött egy elképzelhetetlenül ostoba, nevetséges és cinikus magyarázattal.

Tovább

Nem egyszerű tisztamultú kormánypártit találni? – Megdőlt a Völner Pál helyett indított fidesz-jelölt….

Erős Gábor Esztergom alpolgármestere, és Völner Pál helyett indul az országgyűlési választásokon a Fidesz jelöltjeként. A politikus 2018-ban került fel arra a jegyzékre, amelyen a NAV azokat listázza, akiknél be nem jelentett alkalmazottat találtak. A 2014-es önkormányzati választások előtt Erős azt állította, van diplomája, de az újabb bemutatkozásából már hiányzik a diplomára utaló rész – írta meg a szabadeuropa.hu.

Tovább