12.3 C
Budapest
2020. október 27. kedd

Címke: értelem

vudu-idos

10 trükk, amivel irányítható a tömeg, avagy hogyan válunk zombivá – Ismerős?

A társadalmak irányításának egyik legalapvetőbb módszere az, hogy elvonják az emberek figyelmét a politikai és gazdasági vezetői körök által fontosnak tartott problémákról és döntésekről, ugyanakkor az információs teret folyamatosan megtöltik fajsúlytalan, jelentéktelen információkkal.
gabor-gyorgy-tehetseg

Gábor György: A filozófus nem “rohangál virágmezőn”, inkább sétálgatva tanít ….

Arról panaszkodik Ungár Péter, hogy “nem lehet úgy pártot vezetni, hogy nincsenek meg hozzá a döntési jogkörök. Azért nehéz ezt megváltoztatni, mert ennek a pártnak az alapszabályát filozófusok és virágmezőn rohangáló hippik írták.”

A Darwin-nap apropóján

Charles Darwin, az evolúció elmélet atyja, 1809. február 12-én született. E napon arra emlékezünk, hogy Darwin munkássága nyomán fény derült arra, teremtő erő feltételezése...

Adblocker észlelve! Kérjük, fontolja meg ezen értesítés elolvasását.

Azt észleltük, hogy az AdBlock Plus szoftvert vagy más reklámblokkoló szoftvert használ, amely megakadályozza az oldal teljes betöltését.

Nincsenek reklámcsíkok, Flash-ek, animációk, kellemetlen hangok és felugró hirdetések. Nem használjuk ezeket a bosszantó típusú hirdetéseket!

Pénzre van szükségünk a webhely üzemeltetéséhez, és minden bevételünk az online reklámozásból származik.

Kérjük, adja hozzá a varosikurir.hu webhelyet a hirdetést blokkoló engedélyezési listához, vagy tiltsa le a reklámblokkoló szoftvert.

×