Kepes András kérdései a “gyermekvédelmi” népszavazás álságai helyett

Megosztottam egy posztot, ami április 3-án az un. “gyermekvédelmi” népszavazás érvénytelen (szerintem inkább értelmetlen) kérdéseire érvénytelen válaszokat ajánl. A kommentekből látom, sokan nem értik miért értek egyet ezzel – kezdte közösségi oldala bejegyzését Kepes András író.

Amnesty: szavazzunk érvénytelenül a kormány kiközösítő népszavazásán!

Kedden nem csak a választás napját tűzte ki április 3-ra a köztársasági elnök, hanem a népszavazást is. No nem a kínai egyetemről, a Fudanról, vagy az álláskeresési járadék kiterjesztéséről, hanem pl. arról, hogy óvodásoknak népszerűsítsenek-e, mutassanak-e be nemátalakító kezeléseket, műtéteket. Ehhez bezzeg nem kellett 200 ezer aláírást gyűjteni, elég volt Áder János aláírása – kezdte közösségi oldala bejegyzését Baranyi Krisztina, Ferencváros polgármestere.

Nem titkolja tovább a Médiatanács: érvénytelennek minősítették a Klubrádió pályázatát!

Szerdán már döntöttek, de csak csütörtök délben tették közzé, hogy nyertes nélkül zárta le a Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság Médiatanácsa szerdán a Budapest 92,9 MHz rádiós frekvencia pályázati eljárását, miután az eljárásban egyetlenként bennmaradt pályázó, a Klubrádió Zrt. ajánlatát is érvénytelennek találták, írja az NMHH közleményében.

Még 2 hét, és sok hazánkfia-lánya TAJ-kártyája válik érvénytelenné!

Február 12-én élesednek a tavaly nyáron életbe lépett új társadalombiztosítási törvény fontos rendelkezései: megszűnik az a helyzet, hogy a járulékot (TAJ) fizetők finanszírozzák a társadalombiztosítás rendszerét kijátszók ellátásait – közölte a Pénzügyminisztérium.