Egy nap kiderül, mivel zsarolnak az oroszok! – kemény üzent Orbánnak a Néppárt külügyi szóvivőjétől

Ahogy arról beszámoltunk, ismét megpróbál keresztbe feküdni a magyar kormány az oroszok elleni újabb EU-s szankcióknak. Most nem az olajembargó okán, mert azt már kibulizták, hogy Magyarország felmentést kapjon egy időre alóla, hanem, mert az EU befagyasztaná az orosz ortodox egyházat vezető Kirill pátriárka vagyonát és ez Orbánék szerint “tűrhetetlen”.

Srácok, akkor ezt most játsszuk le! – válasz az RMDSZ politikusainak

Kezdjük két idézettel ezt a rendhagyó vasárnapi nyílt levelet! Kövér László még 2012-ben azt nyilatkozta a Magyar Hírlapnak: „Az RMDSZ vezetése nagyon régóta az MSZP-vel ápolja a legszorosabb kapcsolatot, amiben persze nincs semmi meglepő, hiszen mindkét párt ugyanolyan bolsevik gyökerekből táplálkozik, az erkölcseik, mentalitásuk és érdekeik is közösek.”

Orbán 2018-ban megfenyegette az Európai Néppárt vezetőit, majd alig két év múlva kirúgták

New York Times: Orbán 2018-ban megfenyegette az Európai Néppárt vezetőjét „Ha megpróbáltok kirúgni, tönkreteszlek titeket” – közölte Orbán 2018-as választási győzelme után az Európai Néppárt akkori vezetőjével, Manfred Weberrel az amerikai lap szerint- idézi az ATV portálja.

Gulyás Gergely szabadságharcol

Kedves színfoltja Gulyás Gergely kormányülés utáni sajtótájékoztatóinak, hogy azt a játékot, amit a parlamentben a fideszes képviselők megrendelt interpellációira és azonnali kérdéseire adott államtitkári válaszokkal folytatnak, itt a jobboldali sajtó kérdéseire adott válaszokkal folytatják.

Die Welt: nem működik a konzervatívok érték-iránytűje – A német uniós pártoknak már régen meg kellett volna szabadulniuk Orbán Viktortól

A német uniós pártoknak már régen meg kellett volna szabadulniuk Orbán Viktortól – véli Franziska Brantner, német zöldpárti politikus, pártjának európai ügyekkel foglalkozó szóvivője a jobboldali konzervatív lapban megjelent véleménycikkében.