6.3 C
Budapest
2020. október 20. kedd

Címke: Eurostat

nyugdij

Minden negyedik magyar nyugdíjas hónapról-hónapra él

Az Eurostat adatait frissítve kiderül, hogyan alakul azoknak a magyar háztartásoknak a száma, amelyek hónapról-hónapra élnek és csak nagy nehézségekkel tudnak anyagilag boldogulni. Míg a társadalom összességében a helyzet némileg javulni látszik, még jócskán lenne hová fejlődni, mert rengetegen élnek a létbizonytalanság szélén.
sok a szív- és érrendszeri betegség

A magyarok kétszer gyakrabban halnak meg a szívük miatt, mint az európai átlag

Szinte pontosan a negyedét teszik ki az összes magyarországi halálesetnek azok, amelyeket valamilyen szív- és érrendszeri betegség okozott.

Nagyon megdrágult az élet az ezredforduló óta

Az EU-ban átlagosan több mint egyharmadával lettek magasabbak az árak 17 év alatt, de Magyarországon ennél sokkal nagyobb áremelkedés volt.
külföldön vállal munkát, kivándorlás, brexit megnehezíti

Továbbra is tízezrével vándorolnak ki a fiatalok Magyarországról

2017-ben már 610 ezer magyar állampolgár élt az EU területén Magyarországon kívül, ez 25 ezerrel több, mint egy évvel korábban. Ezt mutatják az Eurostat...

Adblocker észlelve! Kérjük, fontolja meg ezen értesítés elolvasását.

Azt észleltük, hogy az AdBlock Plus szoftvert vagy más reklámblokkoló szoftvert használ, amely megakadályozza az oldal teljes betöltését.

Nincsenek reklámcsíkok, Flash-ek, animációk, kellemetlen hangok és felugró hirdetések. Nem használjuk ezeket a bosszantó típusú hirdetéseket!

Pénzre van szükségünk a webhely üzemeltetéséhez, és minden bevételünk az online reklámozásból származik.

Kérjük, adja hozzá a varosikurir.hu webhelyet a hirdetést blokkoló engedélyezési listához, vagy tiltsa le a reklámblokkoló szoftvert.

×