Sorting by

×

A Bika váratlan helyzetbe kerül, a Skorpiónak és Vízöntőnek aggódnia kell – Tudd meg, horoszkópod szerint mi vár rád az év végéig!

Ezt a horoszkópot azoknak találták ki, akik szeretnek előre tervezni, akkor érzik biztonságban magukat, ha több hónapra, esetleg évre van iránytűjük a jövőjükhöz. Ha téged is érdekel, hogy mi vár rád 2022-ben, olvasd végig, mit ígérnek a csillagok! Ha nem tartozol közéjük, akkor is érdemes belenézned, mert a mai napra, keddre is találsz sorvezetőt!

Tovább

Visszafogott év végi pénzeső Mészáros Lőrinc céginél – Mi jön a fél disznó után?

A koronavírus okozta válság sok munkaadó jutalmazási rendszerére is hatással volt: a Profession.hu,állásközvetítő portál írja az mfor. Felmérése szerint idén a dolgozók kisebb arányban részesülnek béren kívüli jutalomban, mint a járványhelyzet előtt. Hasonlítsuk most össze, a Mészáros Csoport, és a a MOL várható év végi jutalmazási stratégiáját.

Tovább

Fergeteges horoszkóp! 5 csillagjegy csodás karácsony és szilveszter elé néz és a szerencséjükből futja még 2022-re is!

Nekik van a legnagyobb esélyük a boldogságra meggazdagodásra és minden földi jóra állítja a horoszkóp. Most megmutatjuk azokat a szerencséseket, akiket pénzzel jutalmaznak a csiillagok a következő időszakban. Ez nem azt jelenti, hogy lehet lazítani, hisz az Univerzum még megváltoztathatja a döntését.

Tovább

Havi horoszkóp: 2021. december – Izgalom minden mennyiségben, de nyugi: a jóféléből való!

Most még úgy tűnhet, hogy “azt még meg kell érni!”, de hidd el pikk-pakk eljön és az ünnepekre való készülődés dömpingjében, jobb, ha van némi fogalmad arról, mit tartogat Neked az év utolsó hónapja. Nézz bele a horoszkópodba, hogy ne érjen készületlenül…..

Tovább