45 éves vagy és 25 éve katona? Akkor neked le is út, fel is út, nehogy valaki értsen ahhoz, amit csinál!

Igen, jól olvasta! Az a katona, aki elmúlt 45 éves és 25 éve dolgozik a testületnél, annak minden különösebb indoklás nélkül ajtót mutat Szalay-Bobrovniczky Kristóf, aki a jelenleg regnáló magyar honvédelmi miniszter, aki ugyan 53. évét tapossa, de messze nincs meg a szolgálati ideje a honvédségnél, így magát nem rúghatja ki. Ezt csak a főnöke teheti meg, ha probléma lenne a lojalitásával, amire jelenleg semmi nem utal.

2023 első munkanapjának horoszkópja – A változások beindultak, figyeljen jól…..

Ez a nap is eljött: hétfő lévén nem csak új nap, hét, hónap, de új év is kezdetét veszi: 2023! Vannak, akik fogadalmat tettek és ma ennek neki is kell állni, vannak, aki hatalmas reménnyel vágnak az újba és vannak olyanok is, akik semmi különöset nem találnak a mai napban, egyszerű hétfő, mint a többi. Egyben azonban egyetértenek: kíváncsiak, mi történik ma velük, körülöttük. Íme: ezt üzenik a csillagok, ezt mondja a horoszkóp…..

Csillagjegyed -nem szép dolog, de- árulkodik: ezt idén még meg kell tenned!

Te emlékszel még, mit fogadtál meg a legutóbbi szilveszterkor? Mennyit sikerült valóra váltanod belőle? Csillagjegyed árulkodhat róla, milyen feladatod van még az év utolsó hetében. Ne feledd, az év vége nemcsak az ünnepekről szól, hanem az év egyfajta befejezése is, amit mindenkinek saját életére vonatkozóan el kell végeznie.

Hahó, csillagjegyek! Van köztetek 3, akiknek igencsak húzós lesz a 2022-es év vége….

Ha úgy érzed, hogy „összecsapás előtti állapotban” vannak a fejed felett a hullámok, nem biztos, hogy Te rontottál el valamit, mert az égiek 3 csillagjegy szülötteinek is megpróbáltatásokban gazdag két hetet ígérnek. Ez persze nem azt jelenti, hogy nekik annyi, mert „írva vagyon”, csak annyit közöl a horoszkópjuk, hogy nem ígérkezik felhőtlennek az év végéjük.

Hiszed, vagy sem: ha ez az 5 csillagjegy belehúz, még idén nagy változást élhet át

A 2022-es évből már csak 3 hét van hátra, de itt kolbászolnak közöttünk páran, akiknek ez az év még reményt és optimizmust tartogat. Eljött az ideje az új kezdeteknek és a pozitív változásoknak olyan szinten, mint eddig még soha. Lássuk, hogy melyik az az 5 csillagjegy, aki ezzel számolhat.

A Skorpió és Vízöntő kezdhet aggódni, a Bikát meglepetés éri – Tudd meg, rád mi vár az év végéig!

Már csak november és december hónapok választanak el az új év kezdetétől, de addig még több csillagjegy szülöttének temérdek dolga lesz. Van, akinek démonával kell leszámolnia, lesz, akinek sokkal prózaibb dolga akad, de egy biztos: nem fogunk unatkozni. Legalábbis ezt üzenik a csillagok!