7.2 C
Budapest
2020. október 21. szerda

Címke: évforduló

nemeth-szilard

Németh Szilárd jubilál

Férfitársaságban egy jó pohár bor mellett szinte mindig előkerül egy-egy történet abból az időből, amikor katonák voltak. A múltidézés megszépíti az akkor vacaknak megélt...
lapzsemle

Orbánék most tökön szúrták magukat

Tévedés azt hinni, hogy a Fidesz-rezsim "szakértői" mindig valamilyen kifürkészhetetlen, zseniális terv alapján tartják izgalomban a világot. Van úgy, hogy csúnyán mellétrafálnak, és luftot rúgnak. Mint például most. Heti lapzsemle az aktuális botrányokról.
Magyar Nemzet

Orbán a G-nap “tiszteletére” (fricskája gyanánt) újraindítja a Magyar Nemzet fidesz-változatát?

"Folyosói pletyka" szerint a következő hónapokban újraindulhat a visszafideszesített Magyar Nemzet,  ezzel egy időben megszűnne a Magyar Idők.
Marx-Euro, "Tőkét" tartó kacsa, arcképes bögre, Marx-vörösbor - így ünnepel a szülőváros

Marx-Euro, “Tőkét” tartó kacsa, arcképes bögre, Marx-vörösbor – így ünnepel a szülőváros

Nagy a készülődés a filozófus szülővárosában, a Rajna-vidék-Pfalz-beli Trierben, hiszen Karl Marx születésének kétszázadik évfordulójára készülnek -  írja a The Local DE. A környékbeli városok is beszállnak...

Adblocker észlelve! Kérjük, fontolja meg ezen értesítés elolvasását.

Azt észleltük, hogy az AdBlock Plus szoftvert vagy más reklámblokkoló szoftvert használ, amely megakadályozza az oldal teljes betöltését.

Nincsenek reklámcsíkok, Flash-ek, animációk, kellemetlen hangok és felugró hirdetések. Nem használjuk ezeket a bosszantó típusú hirdetéseket!

Pénzre van szükségünk a webhely üzemeltetéséhez, és minden bevételünk az online reklámozásból származik.

Kérjük, adja hozzá a varosikurir.hu webhelyet a hirdetést blokkoló engedélyezési listához, vagy tiltsa le a reklámblokkoló szoftvert.

×