Pocak! 12 éve a veszélyek korát éljük. Nem unod még ezt a “megmentős” dumát? – Orbánt keményen ekézik a követői

Orbán Viktor közösségi oldala -ahogy a regnálótöbbi potentátjáé is- feltehetően egy “posztgyárból” szerzik be a bejegyzéseiket, ami lényegesen megkönnyíti a dolgukat, hiszen nincs szükség gondolkodásra, kreativitásra és a véletlen tévedés lehetősége is kizárt. Egy idevágó szerdai “alkotás” verte ki a biztosítékot a miniszterelnök Facebook-ján.

“Facebook huszárok és huszárnők” megoldották az érdi kórház műtőssegéd-gondját – Pintér miniszter ezalatt…..?

Nincs tévedés, nem az ezért közpénzen fizetett közszolgák hathatós munkájának köszönhető, hogy egy nap alatt esély látszik arra, hogy az érdi Dr. Romics László Egészségügyi Intézményben az utolsó műtőssegéd távozását követően mégsem állnak le az operációk. Brávó, Pintér ezért is felelős miniszter úr!

Gábor György: Hogy mi van? – Egy “hatóságilag” törölt poszt és ami mögötte lehet (van?)

Gábor György filozófus, jó szokásához híven most is elemelkedett a hétköznapok talajáról, amikor a nagyon is sárba ragadt Parragh László legújabb agymenésére reagált, a maga kesernyés, de nagyon élvezetes stílusában. A bejegyzést a Facebook törölte, de…..

Mi lesz veled Facebook? – Ilyen a boksz!

Elképzelhető az a forgatókönyv, hogy egész Európából kivonul a Facebook és az Instagram – írja a CityAM. A lépést amiatt lengette be a két platformot birtokló Meta, hogy a GDPR – azaz az EU-s általános adatvédelmi rendelet – kimondja, hogy az európai felhasználók adatait európai szervereken lehet csak tárolni, amerikain nem.