13.6 C
Budapest
2020. október 21. szerda

Címke: fegyverek

orbán-kormány

Háború, vagy béke?

Fiatal, kezdő anyaként nemcsak az volt nagyon fontos volt számomra, hogy úgy általában jól neveljem a kisfiamat, hanem az is, hogy olyan ember váljék belőle, aki békében, mindenféle megkülönböztetés nélkül akar élni másokkal, akinek soha, eszébe sem jut, hogy az elégedetlenségét, háborgását fegyverrel akarja megoldani. Túl elevenen éltek bennem gyermekkori emlékeim 1956-ról, az akasztásokról, a gépfegyverrel grasszáló kamaszokról.
Kurt Volker

Amerika kész felfegyverezni Ukrajna hadseregét

Erről adott exkluzív interjút a londoni Guardian című lapnak Kurt Volker, aki jelenleg az Egyesült Államok különleges megbízottja Ukrajnában.
veszélyes fegyverek

Nem a háborúkban, hanem a civil életben halnak meg többen fegyvertől

Egy kutatás az elmúlt évtizedek fegyverek által okozott haláleseteit elemezte szerte a világon. Ezek zöme hat országban történt.
3d géppisztoly nyomtatása

A bíróság leállította a 3D-ben kinyomtatható fegyverek forgalmazását

A Washington államban lévő Seattle szövetségi bírósága átmeneti időre leállította a 3D-ben kinyomtatható fegyverek internetről letölthető programjának forgalmazását.Robert Lasnik szövetségi bíró döntéséről az északnyugati...

Bárki nyomtathat magának fegyvereket? Szövetségi államok perelik Washingtont

Amerikai szövetségi államok bejelentették hétfőn, hogy pert indítanak a kormány ellen, amiért engedélyezte egy texasi vállalatnak az internetről letölthető és 3D (térbeli) nyomtatóval elkészíthető...

Adblocker észlelve! Kérjük, fontolja meg ezen értesítés elolvasását.

Azt észleltük, hogy az AdBlock Plus szoftvert vagy más reklámblokkoló szoftvert használ, amely megakadályozza az oldal teljes betöltését.

Nincsenek reklámcsíkok, Flash-ek, animációk, kellemetlen hangok és felugró hirdetések. Nem használjuk ezeket a bosszantó típusú hirdetéseket!

Pénzre van szükségünk a webhely üzemeltetéséhez, és minden bevételünk az online reklámozásból származik.

Kérjük, adja hozzá a varosikurir.hu webhelyet a hirdetést blokkoló engedélyezési listához, vagy tiltsa le a reklámblokkoló szoftvert.

×