Közlöny van róla! – Rogán Antal megnyerte a védelmi és biztonsági igazgatás csúcsszervének felügyeletét

Az egésznapos mega-kormányülés folyományaként a szerda esti Magyar Közlönyből derült ki többek között, hogy Rogán Antalra továbbra is számít a miniszterelnök, sőt! Új, “testhezálló” -mi ne állna neki “testre”? feladatot osztott rá….

Read more

Ukrán nagykövet: Orbán is felelős a bucsai mészárlásért!

Az eurointegration.com.ua híre szerint Andrij Desica, Ukrajna lengyelországi nagykövete Orbán Viktort is felelősnek tartja az ukrajnai városban történt tömeggyilkosságért – írta a karpathir.com.

Read more

Napló Hungarikum 9. – Ránk tört a delta vírus és a migráció – Már megint adtunk egy pofont…

Fontos közéleti történések megörökítése az utókor és a szűkebb család számára – ez a naplóírás alapvető célja. De mi van akkor, ha a mindennapi történelemben éppen nem történik semmi? Olyan nincs! Akkor a krónikás eseményeket fabrikál a maga módján, végtére is ivadékaink nem maradhatnak hiteles tanúságtétel nélkül.

Read more

Szijjártó Péter, Orbán Viktor személyes szóvivője: a kormány a felelős a magas benzinárért – azok a daliás ellenzéki idők!

Csütörtöki hír: Holnaptól, péntektől három forinttal emeli a MOL a benzin árát, a gázolaj ára kettővel emelkedik. Az üzemanyagárak változása után az átlagos literenkénti benzinár 401, a gázolajár 419 forint körül alakul. Egyes kutak között jelentős különbségek lehetnek, felfelé. A jelenlegi benzinár 5,8 százalékkal magasabb, a gázolajár pedig 6,3 százalékkal magasabb mint tavaly ugyanekkor.

Read more

Pin It on Pinterest