Magyar György: kampányidőszakban sem lehet jogkövetkezmények nélkül gyalázni senkit!

Aki Márki-Zay Pétert, az ellenzék miniszterelnök-jelöltjét megalapozatlanul gyalázza, és a szavait kiforgatja, annak elsősorban a Ptk. szerint kell viselnie a következményeket. Ez érvényes a miniszterelnökre, a kormánya tagjaira és az állami médiára egyaránt.

Read more

Márki-Zay besokallt, feljelentette Orbán Viktort rémhírterjesztésért és közösség elleni uszításért

Feljelentést tett a hódmezővásárhelyi ügyészségen Márki-Zay Péter ellenzéki miniszterelnök-jelölt, mert szerinte Orbán Viktor és a kormányközeli média állításai kimerítik a rémhírterjesztés és a közösség elleni uszítás bűncselekményének fogalmát.

Read more

Horváth Csaba: szintet lépett a fideszes hazugsággyár, feljelentést teszek rágalmazásért!

Rágalmazás miatt feljelentést teszek fideszes propaganda médiumok, többek közt a Metropol, az Origo és a Ripost ellen, miután a napokban több kormányközeli médiumban válogatott hazugságok jelentek meg rólam – kezdte közleményét Horváth Csaba, Zugló polgármestere.

Read more

Hadházy Ákos: a Tóni-gate….

A kormánymédia és a bulvárhírek gondoskodtak arról, hogy ebben az őrületes médiazajban elsikkadjon a végrehajtó-lehallgatás kapcsán kibukott mondat, miszerint egy “Tóni, Barbara és Ádám” trió neve is felvetődött, akikkel Schadl egy nem nevesített “35 éves bizniszről” beszélgetett, ami állítólag “minden korábbi ügynél fontosabb”.

Read more

Hadházy: …kezdik érezni az ügy súlyát….

“Ha egy buszsofőr százhússzal átszáguld tíz piroson, miközben mögötte ül 40 utas, elítélik foglalkozás körében elkövetett veszélyeztetésért. A magyar egészségügyi irányítás pontosan ennyire szegte meg a szakmája legalapvetőbb, írott szabályait az orosz és kínai készítmények engedélyezésekor” – próbálta az egyszerű, de sokatmondó hasonlattal érzékeltetni Hadházy Ákos független képviselő a súlyát az orosz és kínai vakcinák ügyében.

Read more

Pin It on Pinterest