8.6 C
Budapest
2020. október 22. csütörtök

Címke: felkészülés

osztalykirandulas

Osztálykirándulás ajándékba

A Világjáró Utazási Magazin 2019 tavaszától utaztatási programot indít a fiatalok környezettudatosságának fejlesztésére. Általános és középiskolás osztályok jelentkezését várják, akik egy ausztriai, valamint belföldi osztálykirándulásokat nyerhetnek.

EP-választás – NVI: tart a felkészülés

A szakapparátus már megkezdte a felkészülést a választás lebonyolítására: folyik a területi választási szervek munkatársainak képzése.
Terror ellen védve - a mentők is beszálltak a propagandába

Terror ellen védve – a mentők is beszálltak a propagandába

Az teljesen rendben lévő dolog, hogy az Országos Mentőszolgálat felkészül minden elképzelhető helyzet kezelésére. Az már kevésbé, hogy mindezt egy újságcikkben hozza az amúgy...

Az NVI felkészülten várja a választást

A Nemzeti Választási Iroda (NVI) felkészült az április 8-ai országgyűlési választás lebonyolítására – közölte Pálffy Ilona, az NVI elnöke csütörtöki, budapesti sajtótájékoztatóján.Áder János köztársasági...

Adblocker észlelve! Kérjük, fontolja meg ezen értesítés elolvasását.

Azt észleltük, hogy az AdBlock Plus szoftvert vagy más reklámblokkoló szoftvert használ, amely megakadályozza az oldal teljes betöltését.

Nincsenek reklámcsíkok, Flash-ek, animációk, kellemetlen hangok és felugró hirdetések. Nem használjuk ezeket a bosszantó típusú hirdetéseket!

Pénzre van szükségünk a webhely üzemeltetéséhez, és minden bevételünk az online reklámozásból származik.

Kérjük, adja hozzá a varosikurir.hu webhelyet a hirdetést blokkoló engedélyezési listához, vagy tiltsa le a reklámblokkoló szoftvert.

×