12.3 C
Budapest
2020. október 29. csütörtök

Címke: fellebbezés

Czeglédy Csaba

Ez már nevetséges! – Ha az egésztől nem lenne az embernek sírhatnékja: a Czeglédy-saga...

Fellebbezett a Szegedi Törvényszék döntése ellen, és Czeglédy Csaba bűnügyi felügyeletének újbóli elrendelését indítványozta a Csongrád Megyei Főügyészség.
rabszolgatorveny

Fellebbez a Jobbik az NVB döntése ellen

A Kúrián támadja meg a Jobbik az NVB döntését, amellyel elutasította népszavazási kezdeményezéseiket a fideszes rabszolgatörvényről.
ambrus-ittas-vezetes

Ambrus Attilánál betelt a (viszkis)pohár!

Ahogy arról beszámoltunk, Ambrus Attilát utolérte a végzete, a rend éber őrei lemeszelték és a szonda elszíneződött. Elvették a jogosítványát és hiába fellebbezett, nem tekintenek el a jogosnak tűnő büntitől.
czegledy

Ehhez nem kellett jóstehetség!

Megfellebbezték a Vas megyei 1-es számú választókerület választási bizottságának azt a nem jogerős határozatát, amelyben a testület Czeglédy Csabát független jelöltként nyilvántartásba vette az...

Adblocker észlelve! Kérjük, fontolja meg ezen értesítés elolvasását.

Azt észleltük, hogy az AdBlock Plus szoftvert vagy más reklámblokkoló szoftvert használ, amely megakadályozza az oldal teljes betöltését.

Nincsenek reklámcsíkok, Flash-ek, animációk, kellemetlen hangok és felugró hirdetések. Nem használjuk ezeket a bosszantó típusú hirdetéseket!

Pénzre van szükségünk a webhely üzemeltetéséhez, és minden bevételünk az online reklámozásból származik.

Kérjük, adja hozzá a varosikurir.hu webhelyet a hirdetést blokkoló engedélyezési listához, vagy tiltsa le a reklámblokkoló szoftvert.

×