Visszatérünk a kincskereső kisködmön világába, ahol majd a gyerekeknek kell fát hordaniuk az iskolába?

Levelet kaptak a tankerületek a Belügyminisztériumtól, amelyben arra utasították őket, hogy mérjék fel az iskolákban a gázról a fatüzelésre való átállás lehetőségét. Az intézményeknek számba kell venniük, hogy van-e alkalmas helyiség fatüzelésű kazán beszerelésére, van-e alkalmas kémény, és ha nincs, hogyan kell kiépíteni azt. Ne feledjük, az évszám: 2022!

Medián felmérés: az iskolázottság emelkedésével csökken a Fidesz támogatottsága!

A Medián az RTL Klub megbízásából készített felmérést a választás előtti napokban készített felmérést a Medián, amelyből az derült ki, az iskolázottságnak döntő szerepe van abban, hogy a kormánypártra voksol-e valaki. A kutatás vonatkozó részletét a Facebook oldalán osztotta most meg az intézet.

Itt vannak a legújabb számok, leheletnyit csökkent a Fidesz támogatottsága

Augusztusban a teljes népesség körében hónapok óta először egy százalékpontot esett a Fidesz támogatottsága, 35-ről 34 százalékra – állapította meg a Republikon Intézet legfrissebb havi pártpreferencia-kutatása, amelyet elsőként a Telex közölt. Az adatok értelmében a Demokratikus Koalíció (DK) és a Jobbik 1-1 százalékot erősödtek a teljes népességben, a DK 12-ről 13 százalékra, a Jobbik pedig 11-ről 12 százalékra.