Kunetz doktor: …a következmény esetlegesen megmenthető gyermeki életekkel mérhető!

Óriási bajban, gyakorlatilag összeomlóban van a a Szolnoki Hetényi Géza Kórház a humánerőforrás-hiány miatt, és ez sajnos már gyermekek életét is veszélyezteti. Ráadásul ez az állapot nemcsak most ideiglenesen a nyári szabadságolások alatt áll fent, hanem ez így is marad egyelőre – foglalta össze a helyzetet Dr. Kunetz Zsombor közösségi oldalán.

Napi abszurd: ide jutottunk mi, normális felnőttek. A nemnormálisak meg zavartalanul vadászgatnak a darkweben

Tiszta őrület! Amióta nem lehet biztos az ember abban, hogy nem kiáltják-e ki a meetoo nevében szexuális ragadozónak azért, mert megdicséri egy kollégája új ruháját, vagy nem lesz-e pedofilként megbélyegzett, ha egy helyes gyerekre rámosolyog az utcán, esetleg bűncselekménnyel vádolt, ha a regnáló kormánynak nem tetsző könyvből idéz kiskorúak füle hallatára, megőrülni látszik a világunk. Fokozottan így van ez abban az esetben, ha az ember normális tanerő Orbán Magyarországán.

Rasszizmus-lecke: Ön szerint hány nap kell ahhoz, hogy megutálja a haverját? – És mit gondol miután elolvasta az alábbiakat?

Ha az a válasza a címben feltett kérdésre, hogy Önnel ez nem fordulhat elő, feltehető, hogy téved. Mindannyiunkat nagyban befolyásol, hogy miként alakulnak a körülményeink, milyen befolyás ér minket, a „nagy manipulátor” mit akar elérni, és ami ma ördögtől valónak tűnik, az pár nap múlva valósággá válhat.