7.2 C
Budapest
2020. október 21. szerda

Címke: felvonulás

naci

Vad antifasiszták arcukkal futottak békés neonáci öklökbe…. 2019, Magyarország

A "Becsület napja"(?) kapcsán lezajlott tüntetések és ellentüntetések után szombat este a helyszínt elhagyó diákokat támadtak meg fekete ruhás alakok, és bántalmazták őket, hogy elvegyék a náluk lévő transzparenseket - számolt be elsőként a merce.hu.
fogyatékossággal élők felvonulása

Felvonulással hívják fel holnap a figyelmet a fogyatékossággal élők problémáira

Holnap délután ötödik alkalommal rendezik meg a felvonulást, amelynek célja, hogy felhívják a figyelmet a fogyatékossággal élők társadalmi kirekesztésére.

Ma lesz a lánchídi séta, amelyen a mellrák szűrésének fontosságára hívják fel a figyelmet

Ma rendezi meg a hagyományos lánchídi sétát Minden nő számít! jelmondattal az Egészség Hídja Összefogás az Egészségért a Mellrák Ellen Egyesület.
nagyito

Szemüveges és borostás? – akkor Ön lehet Soros fia!

A Pride felvonulás jó terepet biztosított az undorkodásra kiéhezetteknek. Például, ha valaki nem borotválkozott pár napja és ráadásul fekete keretes szemüveget viselt, az mind...
kerdojel

Magyarország! Én nem így szeretlek….

A 2018-as Pride felvonulás extra atrocitás nélkül lezajlott - mondhatnánk, ha így lenne. Annak, akit vegzáltak, igenis nagy trauma volt. Az oktalan gyűlölet beleette...
tüntetés:

Felvonulók kérték (reloaded), 2038.

Egy csak rá jellemező,  különös sírva-vigadó szatírával, melynek központjában korunk hőse a nertárs áll, lepte meg olvasóit május 1. tiszteletére Konok Péter.Prommpromm, proromm, élnedhalnod,...

Adblocker észlelve! Kérjük, fontolja meg ezen értesítés elolvasását.

Azt észleltük, hogy az AdBlock Plus szoftvert vagy más reklámblokkoló szoftvert használ, amely megakadályozza az oldal teljes betöltését.

Nincsenek reklámcsíkok, Flash-ek, animációk, kellemetlen hangok és felugró hirdetések. Nem használjuk ezeket a bosszantó típusú hirdetéseket!

Pénzre van szükségünk a webhely üzemeltetéséhez, és minden bevételünk az online reklámozásból származik.

Kérjük, adja hozzá a varosikurir.hu webhelyet a hirdetést blokkoló engedélyezési listához, vagy tiltsa le a reklámblokkoló szoftvert.

×