Putyin bekeményített: a villámgyors csapásokról szóló összes döntést meghoztuk

Az Oroszország stratégiai biztonságát veszélyeztető fenyegetés esetén végrehajtandó villámgyors csapásokról szóló összes döntést meghoztuk – jelentette ki Vlagyimir Putyin orosz elnök egy szerdai szentpétervári törvényhozói tanácskozáson. Szerinte az ellenfelek azon tervei, hogy szankciókkal fojtsák meg Moszkvát, kudarcot vallottak.

Szergej Lavrov orosz külügyminiszter nukleáris világháborúval fenyegetőzik

Szergej Lavrov orosz külügyminiszter arra figyelmeztetett, hogy a harmadik világháború „nukleáris és pusztító lesz”. Lavrov fenyegetőzésének célja a NÁTO  elrettentése az ukrajnai beavatkozástól. Ez a nyilatkozat néhány nappal azután hangzik el, hogy Vlagyimir Putyin elnök figyelmeztetett, hogy minden olyan országnak, amely csapatokat küld Ukrajnába, el kell fogadnia. súlyos következményeit is.

A városházi Anonymus most Gémesi Györgyöt fenyegeti – Mi jöhet még?

Ugyanaz az Anonymus, aki a mára kiderült “kreált Városháza-ügy” élére állt, most Gödölő polgármesterét, Gémesi Györgyöt vette célba, aki felháborodott posztban osztotta meg a fenyegetőnek szánt levelet. Úgy tűnik, Karácsony Gergely után Gémesi is felveszi a kesztyűt.

“Imádkozzatok, nehogy nyerjetek…!” – A “nép Pétere” befenyítette Hadházy Ákost, meg Önt is, ha ellenzéki szavazó!

Azt, hogy mire gondolt a nép Pétere -legyen ez egy konkrét személy, vagy egy csoport- nem bízta a fantáziára, bár a mostanság sokat emlegetett 2006 októberi dúlás mindannyiunkban mély nyomokat hagyott. Valami ilyesmit vetített előre a Hadházy Ákosnak üzenő honfitárs.

Elfogták Kálmán Olga zaklatóját, aki családja kiirtásával és fejlevágással fenyegette

A Budapesti Rendőr-főkapitányság zaklatással gyanúsítja az édesanyja közösségi profiljáról üzenetet küldő férfit. Mint arról korábban a mi is beszámoltunk, Kálmán Olgát privát üzenetben többször is halálosan megfenyegették, amiért kifejtette markáns véleményét a magyar kormányról.