“A legrosszabb férfi tanár is jobb, mint a legjobb női” – Vitassuk meg, indítványozza Perintfalvi Rita

A következő elképesztően szexista gondolatokat olvastam egy az “Egyház és közélet” oldalán megjelent cikkben, ami az Állami Számvevőszék jelentésére reagált, ahol ugye a diplomás nőket tették felelőssé a házasságok és a termékenységi mutató csökkenése miatt – írta közösségi oldalán Perintfalvi Rita teológus.

Read more

Mondd meg, melyik férfi tetszik és mi megmondjuk, milyen vagy!

Közűlünk, nők közül mindenkinek másmilyen típusú férfi tetszik. Van, akinek a gyengéd, van akinek pedig pont az ellentéte, azaz a férfias. Mindannyian tudjuk, hogy az életben nagyon nehéz rátalálni az tökéletes emberre, főleg az eszmei férfira. Ezért filmekben és sorozatokban keressük a szívünknek kedves férfit.

Read more

A 60-as pasikat is megszólítja a választási kampány: 40 után nyugdíj a férfiaknak is!

Uraim! Ezt még senki ne vegye konkrétumnak és nem érdemes elkezdeni számolgatni, ugyanis teljesüléséhet az ellenzéknek meg kell nyernie a 2022-es választást. Jakab Péter friss posztjából megtudhatjuk, mi a terve a nyugdíjasokkal, ha kormányra kerülnek.

Read more

Szanyi Tibor: ne gyalázzuk a nőket nőnapon!

100 magyar emberből 99-nek valószínűleg lövése sincs arról, vajon mitől nőnap a nőnap? Ilyenkor sajnos többnyire elindul a macsó gügyögés, hogy az anyjuk életet adott nekik, a feleségeik kimossák a zoknijaikat, és a kislányaik is majd biztos ilyeneket fognak csinálni, így hát kijár nekik a virág, meg a puszi ezen a napon.

Read more

Pin It on Pinterest