….merne bármire is nemet mondani ??? Annál jobban félti a potya milliókat! – Németh Szilárd saját posztjába dőlt…..

Egyre többször tapasztalható, hogy fideszes “jólmegmondók” közösségi oldalukon posztolnak egy-egy híveinek felháborítónak vélt eseményről, majd a hozzászólásokból kiderül, -leszámítva az innen-onnan érkező trollokat- hogy a “mezitlábas” híveknek is tele van a puttonyuk a semmitmondó, olykor a valóságtól baromi messze álló mondatokból. Németh Szilárd nem először szaladt bele….

Read more

A fideszes hűbéri lánc kiépülése

Hódmezővásárhely polgármestere 1990-től a jelentős túlsúllyal élő, nem éppen Gyuuuurcsány hívő Dr. Rapcsák András volt. Az ő “táskahordó, kifutó fiúja” volt Lázár János, aki halála után követte őt a polgármesteri székben fideszes színekben.

Read more

Ez aztán a nemzethy család! A fiú polgármester, a fel- és lemenője általa kitüntetett fickó!

Nincs is annál szebb, magasztosabb dolog, ha egy család tagjai egymást tüntetgetik ki városi elismerésekkel! Nincs az a sok macera, idegeskedés, meg versengés, egyszerű a képlet: mi vagyunk a legjobbak. És, hogy miben? Majd kiderül, addig is plecsnire fel!

Read more

Fidesz-KDNP-s reklámskacok hirdetései lepték el a Facebook-ot – Az ugye tiszta, hogy Ön fizeti a cehhet?

A közösségi médiában támad a regnáló, a hírfolyamban egymás érik a “kövess engem” felhívások a fideszes és KDNP-s közszolgák arcképével feladott reklámok sokatmondó szövegeként. Csak nem azt jelenti ez a teljespályás letámadás, hogy a megszerzett médiabirodalom mégsem annyira népszerű, mint azt kommunikálják?

Read more

Érd fideszes képviselője, akinek van privát véleménye: “velejéig romlott büdös kommunista” az újságíró, aki vagyonbevallásáról faggatja

Azt gondolom, hogy mindenképpen ki kell találni valami jobb szöveget a választás utáni időre azoknak a fideszes politikus-féléknek, akik egy év múlva akarnak lerázni egy újságírót, aki kötelességük teljesítéséről faggatja őket. Persze, manapság sem elfogadható, amit némelyikük megenged magának, de ez egyelőre csak kvalitásukat minősíti.

Read more

Botrány! Addig nem engedett szavazni az elnök, amíg a fideszes képviselő uraság le nem parkolt – hogy meglegyen a kormánypárti többség

A bizottságban soha nem voltak korábban tekintettel a késésekre, most viszont meg kellett várni Tessely Zoltán fideszes képviselőt, aki „technikai nehézségek” miatt nem tudott leparkolni.

Read more

Pin It on Pinterest