Ez aztán a nemzethy család! A fiú polgármester, a fel- és lemenője általa kitüntetett fickó!

Nincs is annál szebb, magasztosabb dolog, ha egy család tagjai egymást tüntetgetik ki városi elismerésekkel! Nincs az a sok macera, idegeskedés, meg versengés, egyszerű a képlet: mi vagyunk a legjobbak. És, hogy miben? Majd kiderül, addig is plecsnire fel!

Tovább

Fidesz-KDNP-s reklámskacok hirdetései lepték el a Facebook-ot – Az ugye tiszta, hogy Ön fizeti a cehhet?

A közösségi médiában támad a regnáló, a hírfolyamban egymás érik a “kövess engem” felhívások a fideszes és KDNP-s közszolgák arcképével feladott reklámok sokatmondó szövegeként. Csak nem azt jelenti ez a teljespályás letámadás, hogy a megszerzett médiabirodalom mégsem annyira népszerű, mint azt kommunikálják?

Tovább

Érd fideszes képviselője, akinek van privát véleménye: “velejéig romlott büdös kommunista” az újságíró, aki vagyonbevallásáról faggatja

Azt gondolom, hogy mindenképpen ki kell találni valami jobb szöveget a választás utáni időre azoknak a fideszes politikus-féléknek, akik egy év múlva akarnak lerázni egy újságírót, aki kötelességük teljesítéséről faggatja őket. Persze, manapság sem elfogadható, amit némelyikük megenged magának, de ez egyelőre csak kvalitásukat minősíti.

Tovább

Botrány! Addig nem engedett szavazni az elnök, amíg a fideszes képviselő uraság le nem parkolt – hogy meglegyen a kormánypárti többség

A bizottságban soha nem voltak korábban tekintettel a késésekre, most viszont meg kellett várni Tessely Zoltán fideszes képviselőt, aki „technikai nehézségek” miatt nem tudott leparkolni.

Tovább

Ők azok a fideszesek, akik leszavazták, hogy veszélyhelyzet idején a képviselők lemondjanak az idei automatikus fizetésemelésről!

Mást sem hallani sem Orbán Viktortól, sem a többi fidesz-megszólalótól, hogy veszélyhelyzet van, mindenkitől önmegtartóztatást, lemondást kíván a nemzetérdek. Mindenkitől, csak a képviselőktől – vélhetik a regnáló hatalom képviselői.

Tovább

Reszkess vírus! Jön a parancs! – A rendeleti kormányzás erényei és páratlan lehetőségei

A felhatalmazást a kormány megkapta! Éljen vele! Nem elég ha Orbán Viktor kijelenti, sőt rendeletben rögzíti, hogy az orosz és a kínai vakcinák jók, és az OGYI-nek coki! Nem elég, ha a külügyi macskajancsi piaci fürkészt és beszerzőt játszik!

Tovább

Hadházy Ákos hétfői abszurdja: atkári piactér az Ön 26 milliójából – olvassa, mire futotta belőle!

A Heves megyei Atkáron, ahol cirka 1.700-an laknak 26.000.000.- közforintból egy “10 négyzetméteres budit, három lemezzel lefedett asztalt és 150 négyzetméter lebetonozott placcot” sikerült létrehozni, amit piacnak hívnak – írta Hadházy Ákos független képviselő közösségi oldalán.

Tovább