Kamuveszély! Ha gmail-es címről kap a rendőrségtől levelet, kezdjen el kételkedni!

Szinte minden napra jut egy csalás-kísérlet, amivel a közelgő ünnepek előtt esetleg figyelmetlenebbé válókat igyekeznek megrövidíteni az erre szakosodott bűnözők. Nemrég az OTP figyelmeztette ügyfeleit, hogy csalók pályáznak az adataikra, most a rendőrség kéri a figyelmünket.

Embertelenedünk rendületlenül?! – 2 történet 2022 júniusából – és még csak 11-e van!

Az állandó háborús retorikának és a kijelölt ellenségek gyűlöltetésének “hála” az ingerküszöb olyan magasra került, hogy szinte észrevétlenül csúszunk át az embertelenségbe. Nem akarom felmenteni a két alábbi eset “szereplőit”, akik talán észre sem vették, hogy segítségre, az Ő segítségére van szükség, hiszen hiába a “teljespályás kormány-letámadás”, azért a józan észt és az alapvető morális kötelességet nem lehet -tilos-  elfelejteni.

Három rövid szó: megtartjuk a felvonulást! – Reagáltak a Budapest Pride szervezői a Mi Hazánk-bejelentésre

Ahogy arról beszámoltunk, a Mi Hazánk mozgalom és tsai. maga-fényező bejelentést tett, miszerint “idén is sikeres volt a július 23-ára már januárban meghirdetett LMBTQP-propagandafelvonulás tavalyihoz hasonló beelőzése és kiszorítása az Andrássy útról és számos szimbolikus közterületről, miután a Mi Hazánk, a HVIM, az Alfa Szövetség és más normalitáspártiak összehangolt akciójaként több helyszínre bejelentést tettünk az első lehetséges pillanatban, szombaton 0 óra 0 perckor, a BRFK pedig elismerte elsőségünket…”

Figyelem! 6 jó tanács a napozáshoz, ha betartja, nem lesz semmi baj!

Az elmúlt évtizedekben egyre többet hallani a napozás kártékony hatásáról, ugyanakkor a koronavírus járvány egyik fő ellenszerének, a természetes úton éppen a napozással felvehető, D-vitamint tartják. Alább 6 jó tanács a hasznos és nem káros napozás érdekében. A Kánikula ellenére is szép nyarat kívánunk minden olvasónknak!