Művégtagokon spórol a regnáló? Elfogyott a pénz, nem fizet az egészségbiztosítási alapkezelő

Hogy ebbe miként tervezi belevonni a “szankciókat” és “Brüsszelt” a kormány, azt még nem tudni, de tény, ami tény: Nem fizeti ki a gyártóit az egészségbiztosítási alapkezelő, mert kimerült a keret. Az érintett cégek attól tartanak, hogy nem élik túl a hiányt – írta a Népszava.

Read more

Hurrá! Győztünk! – УРА ПОБЕДА!! УРАAAA!! – Kánaán ez, emberek! Kánaán!

Oké! Mindenki dőljön hátra, fújja ki az eddig idegességében benntartott levegőt, nyugodjon meg! Továbbra is itt marad velünk a Kánaán – haha! Tréfa volt, hogy az ég verje meg! Tréfa! – pont úgy, mint ahogy minden istenáldotta nap ebben lubickoltunk az elmúlt dicsőséges 12 évben.

Read more

Ki fizet? Mennyit fizet? Mikor fizet?

Irtó büszke vagyok magamra. Amióta szerepelek valamely (eredetét tekintve elég titokzatos) kormányzati listán, gépemre időnként fontos tájékoztatás érkezik. Szerfölött megtisztelő, hogy a Kormányzati Tájékoztatási Központ veszi a fáradtságot, hogy engem, egyszerű nyugdíjas, olykor publikáló állampolgárt fontos közügyekben tájékoztasson, s ezért őszinte köszönetet mondok az intézmény dolgozóinak. (Sejtésem szerint akkor kerültem erre a listára, amikor oltásra regisztráltam, de ez most mellékes. Hogy törvényes-e, az más kérdés)

Read more

Aktivista kerestetik napi 10.000.- forintért + koszt, kvártély! – Kinek “aktivistáskodnak” és miből?

Ingyenes utazást, szállást, ellátást és fizetést is kínálnak romániai magyar egyetemistáknak a Facebookon, ha Magyarországra jönnek “aktivistáskodni”: standolni, vagy házról házra járni – írta a Magyar Narancs.

Read more

Gárdony önkormányzata pert veszített, de ki fizeti a cehhet? “A jegyző, a polgármester, a nyaralótulajdonosok, vagy egyenesen Soros?”

Többször beszámoltunk a Velencei-tó parti településen, Gárdonyban az önkormányzat és a polgármester hathatós közreműködésével folyó történésekről, amikkel a legtöbb esetben az ott élők, nyaralók jelentős része nem ért egyet. A mostani esetben Tóth István polgármester vagyonnyilatkozata körül zajlik a polémia.

Read more

Pin It on Pinterest