forint - Városi Kurír

Sorting by

×

Próbálta megütni? Bele is rúghat! – Parkolási abszurd 2022 Magyarországán…..

Aki autóval jár Magyarországon és arra “vetemedik”, hogy ezt a folyamatot megszakítsa némi parkolással, annak biztosan van néhány szaftos története az amúgy egyszerűnek tűnő dologgal kapcsolatban. Az alábbi eset azonban túltesz az eddig ismerteken.

Tovább

Megindult a jogállami mechanizmus Magyarország ellen – A hírre összeomlott a forint, zuhan a tőzsde….

Hivatalosan is elküldték a levelet Magyarországnak, amely szerint megindul a kondicionalitási, más nevén jogállami mechanizmus az ország ellen. A hírre összeomlott a forint, pillanatok alatt a 370-forintos euró máris 377 forintra ugrott. Zuhan a tőzsde is.

Tovább

Érdekes fejlemény! Az NVB húszezer forintra mérsékelte Hoppál Péter ötszázezres bírságát

A Nemzeti Választási Bizottság húszezer forintra mérsékelte Hoppál Péter, Baranya megye 2-es választókerületének Fidesz-KDNP színekben újrainduló országgyűlési képviselőjelöltjének bírságát, amiért kihúzta a kábelt az ellenzéket népszerűsító LED-falból Pécs főterén hétfőn.

Tovább

Ajándék notebook-nak ne nézd az átadóját, meg azt, hogy kölcsön kapod, ja és érettségikor -ha igaz- megvásárolhatod!

Március végéig mintegy 120 ezer notebook érkezik a köznevelési intézményekbe – jelentette be Maruzsa Zoltán, az Emberi Erőforrások Minisztériumának (Emmi) köznevelésért felelős államtitkára múlt kedden Salgótarjánban. Azt nem mondta, hogy fideszes képviselők adják át őket és, hogy a tulaj az állam, de van terv arra, hogy megvehesse a tulajdonosa.

Tovább

Nyoma veszett 2.300 milliónak és nem keresi senki!?

Kinek másnak, mint Hadházy Ákosnak szúrt szemet, hogy hibádzik a matek a Magyar Turisztikai Ügynökség háza táján, ugyanis 2019 decemberig kellett elkészítenie 2,3 milliárd -avagy, ha jobban átlátható: 2.300 millió, 2.300.000.000.- forintért Magyarország és a Kárpát-medence értékeit bemutató kreatív dokumentumfilmet és ehhez tartozó könyvkiadványt, valamint kapcsolódó kulturális-művészeti rendezvényeket megvalósítani, de ennek nyomát sem találni.

Tovább

Czeglédy Csaba: Budai Gyula kénytelen lesz 600.000 forinttal hozzájárulni a kampányomhoz!

Az élet nagy rendező! Micsoda fintora lesz a sorsnak, ha Czeglédy Csabát -ez ugyan feltehetően nem bizonyítható- pont az a 600.000.- forintos plusz kampányköltési lehetőség juttatja a képviselőség eléréséhez Szombathelyen, amit Budai Gyula utalt át neki! Hiába, Budai úr, a bírósági ítélet, az bírósági ítélet!

Tovább

Több, mint 9 millió forintért egy órás dicsőitő monológ = hátha Orbán fontos tényezőnek látszik a világban

Csak, hogy tudja, ha arról ír a kormánytól nem túl messze álló sajtó, hogy X.Y. elismert külföldi médiaceleb elismerően beszélt Orbán Viktorról, akkor élhetünk a gyanúperrel, hogy valami linkség van a dologban. Így történt ez Dennis Prager esetében, ami egy egyszerű közérdekű adatigénylés nyomán derült ki.

Tovább

Az “az ájtatos stüszivadász” törvényjavaslata nyomán: aki lemond a jogáról, 500.000.- forintot kap, de izibe’

Szép csendben, sunyi módon zajlik a Fidesz újabb aljas akciója. Sok százezer mélyszegénységben élő rokkant honfitársunk kapott egy levelet az év végén. Ebben az áll, hogy ha lemondanak a jogaikról, (és ezzel a sokkal több pénzről) akkor most gyorsan, a választások előtt kapnak még 500.000.- forintot – írta Hadházy Ákos független képviselő közösségi oldalán a nem újkeletű, ám annál felháborítóbb kormány-próbálkozással kapcsolatban.

Tovább

Tetanusz, te drága! – Az ügyeleten nincs, váltsd ki, -ha van rá pénzed- ha mázlid van, nyitva van a patika….

Az ember azt hinné, hogy a Tetanusz injekcióhoz jutni annyiból áll, hogy az ember lány-fia elmegy az orvoshoz és, ha indokoltnak látja a hozzáértő, már szúrja is. Így volt ez, amióta az eszemet tudom, még akkor is, amikor nem dübörögtünk ennyire, mint most. Úgy tűnik a “Magyarország előre megy”-szlogen nincs jóban ezzel az oltással, ugyanis jelenleg a delikvensnek kell kiváltania, feltéve, hogy talál nyitott patikát és van rá 5.000.- forintja.

Tovább

Tállai ma vicces kedve idáig fajult: a forint gyengüléséből az emberek semmit nem éreznek…. – Ön a választáson viccelődhet vissza

Tállai “éleskés” Andrástól soha nem állt távol, hogy bármit felolvasson, mondja amire éppen szükség van. A hétfői parlamenti válaszában, amit a pénzügyminiszter helyett vállalt be, azonban az átlagnál is hülyébb helyzetbe lavírozta magát. Olvassa csak….

Tovább

Matolcsy György, a stratéga – Elnök úr! Az ég szerelmére! Nincs jobb dolga?!

Biz’isten, lenyűgöző Matolcsy György jegybankelnök csapongó gondolkodása és kivételes fantáziája! Néhány napja nagyjából ezt írta kedvenc lapjában a magyar gazdaság állapotáról és a teendőkről: a költségvetési hiány a GDP 8 százaléka körül, az államadósság-ráta a GDP 80 százaléka körül alakulhat.

Tovább

Orbán nyugdíjpolitikája: élj a mának, holnap majd kitalálunk egy másik szlogent! – Választási 700.000 milliós lyuk a költségvetésben!

Mielőtt felhőtlen örömtáncba kezdenének a nyugdíjasok az orbáni bejelentéstől, miszerint novemberben 80.000 forint üti a markukat, sőt több, azelőtt érdemes picit tovább látni az orrunknál és végig gondolni, hogy a választási vereség, vagy “nyereség” előtt álló regnáló kormánypárt mitől lett egyszerre ilyen nagyon érzékeny a szépkorúak életkörülményének egyszeri javítása iránt és főleg miből szándékoznak azt kifizetni.

Tovább