Délutáni Varga-levezetés Bolhával és az aktuális fotóssal, avagy miért nézzük agyhalottnak a nagyérdeműt?

Sokakra jellemző, de Varga Juditra kiváltképp, hogy az aktuális „brüsszelezés” és „kormánydicsőités” mellett előszeretettel posztoltat közösségi oldala kezelőjével olyan fotókat magáról, ahol elgondolkodva, hangszerébe, vagy egy labdába merülve, esetleg valamit majszolva, magányosan, esetleg családja körében látható. Ilyen alkalmakkor azért képzeljük az idillhez -minimum- az ügyeletes fotóst is, aki megörökíti az utókornak a pillanatot…..

Szijjártó (Duracell) Péter éjjel New Yorkban futtatta fotósát

Szijjártó Péter, nem futóbajnok, -csak másodállásban edz látványosan külföldi útjai alkalmával- hanem Magyarország külügyminisztere, aki az Ön, meg az Ön, vagyis mindannyiunk pénzéből utazza be a világot -minden bizonnyal- hű fotósával, aki csak azoknak van irigylésre méltó pozícióban, akik szintén sportőrültek. Érdekes, arról még nem láttunk képet, ahogy a külügyér hajnalban, vagy éjjel a háza körül futkorászik, vagy könyvet olvas, esetleg tanul. Annak nincs PR-értéke?

Rákay, a fregoli-ember: ha kell számol, máskor blogol, vagy slepptagként fotóz!

Orbán Viktor és a fotók tanulsága szerint Rákay Philip is ott csápolt a Budapest Arénában, a régóta várt Ákos és haverjai koncerten. Azt nem tudni, hogy haveri minőségben múlatták ott az időt, vagy főnök (gazda)-beo kapcsolat volt köztük, de tény, hogy Rákay ahol tudott, segített. mondjuk a miniszterelnök „szelfikoncertje” megzenésítésében.

Gábor György: ha Varga Judit nem csak addig olvasta volna a cikket, ameddig előfizetés nélkül lehetséges, számára is kiderült volna, hogy mit is ír a hogyishívják!

Varga Judit a múlt héten önmagát még csak Deák Ferencnek, a haza bölcsének a hivatali utódaként nevezte meg. Szerény maradt, beérte ennyivel. A karácsony közeledtével azonban előrébb lépett: most már a vallásszociológia klasszikusainak is a nyomába szegődött, s immár Émile Durkheim, Georg Simmel, Max Weber, Niklas Luhmann és Peter L. Berger hivatali utódának is előléptette magát.

Így kezdte a napot Szijjártó fotósa! – Mert a háttérember is ember……

Az egy dolog, hogy Szijjártó Péter magyar külügyminiszter sportos alkat, ha esik, ha fúj, ha itthon van, ha elszólítja a haza, fut. De úgy tűnik, az alkalmazásában állók sem ússzák meg, a fotósának -vagy partnerének- munkaköri kötelessége, hogy hasonló érzelmek fűzzék a rohangáláshoz.

Németh Szilárd újra Wittner Máriánál vizitált! – Most az édesanyját, tortát és a szokásos fotóst is magával vitte

Németh Szilárdot különös kapcsolat fűzheti Wittner Máriához, „56 hőséhez”. Legutóbb akkor járt nála közösségi oldala tanulsága szerint, amikor 2019 tavaszán az Orbán Viktor programját támogató ívet írta alá a sokat látott hölgy, természetesen -biztos, ami tuti, a stábot akkor is odarendelte, mert a kampánynak dübörögni kell! Most sem egyedül ment vizitálni.