Fürjes ahelyett, hogy programot hírdetene, beéri azzal, hogy pároslábbal ugrál Karácsony altestén

A kormány, pardon, a Fidesz, illetve bocs, Orbán Viktor elsőszámú propaganda lapja -ahogy arról tegnap már beszámoltunk- hosszú interjút közöl Fürjes Balázs mindenhez is értő fővárosi kormány-főbiztossal. Az írás apropója, hogy a Budán Pokorni Zoltán névre hallgató Orbán Viktor felkérte, induljon el a 3. számú választókerületben országgyűlési képviselőjelöltként, ott ahol jelenleg Gulyás Gergely miniszterelnökséget vezető miniszter  a képviselő.

Tovább

A közmilliók gurulnak rendületlenül a 2017-es vizes világbajnokságra – Elképzelik, mit jelentett volna az olimpia-rendezés?

Emlékeznek még a négy évvel ezelőtti kormánykommunikációra a vizes világbajnokság kapcsán? Fürjes Balázs, a budapesti városfejlesztésekért felelős kormánybiztos azt állította a “világ harmadik legnagyobb sporteseményéről”, amit állami forrásból finanszíroztak, hogy minden szempontból sikeres volt: egyaránt jól vizsgáztak a létesítmények, a szervezés és a magyar sportolók.

Tovább

Vasúti alagút Budapest alatt 400 milliárdért?

Fürjes Balázs államtitkár azt javasolja, hogy vizsgálják meg a Déli és a Nyugati pályaudvar alagutas összekötésére vonatkozó terveket és a beruházás lehetőségét, amelyre szerinte európai uniós források is szerezhetők. Jöhet az új vasúti alagút.

Tovább