Gulyás Gergely sajnál, megért és közöl

A hétfői délután bombahíre kerítésen belül, hogy a Fidesz csodasrácának tartott Fürjes Balázs lemond a miniszterhelyettesi megbízatásáról. Elmondása szerint kevés lenne neki a nap 24 órája ahhoz, amit további életében tenni kíván. Gulyás Gergely sajnálattal, de belenyugodott a „változtathatatlanba” és bejelentette az utódot.

Gondolom jövőre megjelenik Karácsony „független” kihívójaként – véleményezték Fürjes Balázs lemondását a kommentelők

A hétfői délután bombahíre kerítésen belül, hogy a Fidesz csodasrácának tartott Fürjes Balázs, hogy lemond a miniszterhelyettesi megbízatásáról. Elmondása szerint kevés lenne neki a nap 24 órája ahhoz, amit további életében tenni kíván. A kommentelők fantáziája beindult….

Ön szerint a főváros, vagy a kormány kezeli az országkasszát? Fogaskerekű-ügyben beindult a mutogatás-hadművelet

Fürjes Balázs a „kormánysarokból” mantrázza a ringben, amiben arról döntenek, hogy mi lesz a fogaskerekű sorsa, hogy Karácsony Gergely főpolgármester azonnal mit tegyen, de elfeledkezik arról a nem elhallgatott tényről, hogy oldala szándéka szerint Budapest önkormányzata legatyásítva áll a probléma előtt.

Gábor György: Fürjes Balázs továbbra sem értesült arról, hogy a szemforgatás nem olimpiai szám, hiába folytat komoly edzéseket…

„Fürjes Balázs ismét megmerítkezett a Léthé feledést hozó vizében, tett néhány karcsapást az amnézia hullámaiban, majd kijövet a vízből, levezetésként szemforgatott egy kiadósat…” – vonta le következtetését Gábor György filozófus közösségi oldalán.