Kontakt-kutassunk! Fürjes Balázs koronavírusos – Nézzük, kikkel találkozott a múlt héten!

Fürjes Balázs Budapest 3-as választókerületének Fidesz-KDNP képviselőjelöltje és Miniszterelnökség Államtitkára -ahogy az vele történni szokott- sűrű héten van túl, temérdek személyes találkozót nyomott le mielőtt kiderült, hogy elkapta a koronavírust. Közösségi oldala tanulsága szerint többször cseverészett választópolgárokkal a ‘Balázs házhoz megy’ program keretében, összefutott Puskás Péterrel, “izgalmas vitán vett részt egy igazán színes zsűrivel, feltehetően ott volt Orbán újraválasztási ceremóniáján. Egyszóval kontakt volt bőven….

Tovább

Karácsony a hibás! Közlekedés dugók, ugyan már! – de mit gondol erről az elemző?

Egyre világosabban látszik, hogy a kormánypárt egyenlőre legalábbis Karácsony Gergelyt látja a legveszélyesebb miniszterelnök jelöltnek, így őt igyekeznek “lebontani”.  A fő csapásirány pedig nem más, mint bemutatni a főpolgármester alkalmatlanságát, még jelenlegi pozíciójára is, erre pedig a fővárosi dugóhelyzetet találják a legalkalmasabbnak.

Tovább

Gy. Németh Erzsébet: Fürjes Balázsnak kicsit mélyebb ismeretekkel kellene rendelkeznie, ha a fővárosban akar országgyűlési képviselőként elindulni

Gy. Németh Erzsébet kultúráért felelős főpolgármester helyettes, az eddig végzett munkája eredményéről faggatta a 24.h portál két újságírója. A fővárosi politikus állta az ostromot, amely a hosszú árnyékú Vígsinházi Eszenyi-botránytól, egészen a 2022-es országgyűlési választási indulásáig tartott. Gy. Németh mindezt még egy Fürjes Balázs államtitkárnak szóló oldalvágással is megfűszerezte.  

Tovább

Fürjes ahelyett, hogy programot hírdetene, beéri azzal, hogy pároslábbal ugrál Karácsony altestén

A kormány, pardon, a Fidesz, illetve bocs, Orbán Viktor elsőszámú propaganda lapja -ahogy arról tegnap már beszámoltunk- hosszú interjút közöl Fürjes Balázs mindenhez is értő fővárosi kormány-főbiztossal. Az írás apropója, hogy a Budán Pokorni Zoltán névre hallgató Orbán Viktor felkérte, induljon el a 3. számú választókerületben országgyűlési képviselőjelöltként, ott ahol jelenleg Gulyás Gergely miniszterelnökséget vezető miniszter  a képviselő.

Tovább

A közmilliók gurulnak rendületlenül a 2017-es vizes világbajnokságra – Elképzelik, mit jelentett volna az olimpia-rendezés?

Emlékeznek még a négy évvel ezelőtti kormánykommunikációra a vizes világbajnokság kapcsán? Fürjes Balázs, a budapesti városfejlesztésekért felelős kormánybiztos azt állította a “világ harmadik legnagyobb sporteseményéről”, amit állami forrásból finanszíroztak, hogy minden szempontból sikeres volt: egyaránt jól vizsgáztak a létesítmények, a szervezés és a magyar sportolók.

Tovább

Vasúti alagút Budapest alatt 400 milliárdért?

Fürjes Balázs államtitkár azt javasolja, hogy vizsgálják meg a Déli és a Nyugati pályaudvar alagutas összekötésére vonatkozó terveket és a beruházás lehetőségét, amelyre szerinte európai uniós források is szerezhetők. Jöhet az új vasúti alagút.

Tovább